Nak Belajar Online Marketing? Dapatkan Video Panduan Gerilla.

Video panduan Gerilla merupakan video panduan yang mengajar anda tentang step by step cara untuk melakukan online marketing dengan platform Instagram, Facebook, Google Ads, dan juga cara untuk membina website dengan platform Wordpress.

DISKAUN 50%. Kod Kupon: ALLNEW

45
Hari
23
Jam
49
Minit
28
Saat

Apa yang anda bakal dapat

Saya percaya anda perlukan lebih daripada video panduan dan ini yang anda bakal dapat..

LifeTIME AKSES


Dengan video panduan Gerilla, anda dapat update video ini sentiasa dan anda hanya perlu bayar untuk seumur hidup sekali sahaja.

GROUP SUPPORT


Tak semua orang terus pandai lepas belajar. Jadi saya sediakan FB Group support sekiranya anda mempunyai masalah atau soalan.

VIDEO DOWNLOAD


Anda bukan sahaja boleh lihat video melalui online malah anda boleh download dan belajar di mana sahaja yang anda mahu. PC / phone.

4 Topik Video Panduan Gerilla

Berikut adalah topik video panduan Gerilla yang anda wajib perolehi:

Gerilla Instagram

Gerilla Instagram merupakan panduan pemasaran Instagram yang mengajar anda step by step cara mempromosikan produk atau servis di laman media sosial Instagram.

Gerilla Facebook

Gerilla Facebook adalah panduan pemasaran Facebook step by step yang menggabungkan teknik pemasaran menggunakan Facebook profile dan Facebook Ads.

Gerilla AdWords

Gerilla AdWords adalah panduan untuk menggunakan iklan jenis PPC (Pay per click) atau lebih dikenali sebagai Google Ads. Iklan anda akan berada dimana-mana jajahan Google.

Gerilla Wordpress

Gerilla Wordpress adalah panduan untuk membina laman web (website) dengan platform Wordpress. Dalam video ini anda akan belajar cara untuk membeli domain & hosting termasuk membina web.

DISKAUN 50%. Kod Kupon: ALLNEW

45
Hari
23
Jam
49
Minit
28
Saat

Saya dah beli kesemua video panduan ni dan saya memang puas hati dengan video ni. Panduan ni senang paham dengan praktikal step by step yang ditunjukkan. Memang video ni jadi rujukan utama kalau ada benda yang saya tak paham. Pening-pening je terus tanya dalam group support yang dah disediakan.

 Muhaimin Sakirin 

 Digital Marketer

Dah beli tapi tak tengok habis lagi. Hehe..Baru je tengok separuh. Apa pun overall memang saya bagi A. Sebab banyak sangat info baru yang saya dapat daripada panduan Gerilla ni dan saya paling suka dengan Gerilla AdWords sebab saya dapat banyak sale daripada Google Ads. Terima kasih Aulis. Panduan Gerilla mantap!

Nurul Anuar

Director MNA Research

Dapatkan info / promosi panduan Gerilla

Telah lebih daripada 1000 orang yang sudah dapatkan video panduan ini. Anda bila lagi? Dapatkan info atau promosi berkenaan dengan panduan Gerila dengan mengisi emel anda di bawah.

Hakcipta Terpelihara © 2018. Aulisuwais.com