Formula Proven Untuk Bina 7 Angka Dengan Sistem Ejen

aulisuwaisReview Produk Digital, Tips Pemasaran OnlineLeave a Comment

Okay, sebelum saya cerita tentang formula proven untuk bina 7 angka dengan sistem ejen (reseller), saya nak anda paham tentang sesuatu benda ni dulu. Nak buat bisnes ni bukan senang. Mungkin anda pernah tengok Founder-founder produk tu kaya raya dekat luar sana kan? Kebanyakan mereka memang menggunakan sistem ejen. Tapi kejayaan diorang tu bukan timbul dalam 1 malam. Banyak perkara … Read More