Cara Elak Akaun Instagram Daripada Diceroboh

aulisuwaisInstagram2 Comments

Soalan paling ramai orang tanya saya selain daripada naikkan follower atau nak tingkatkan sales ni adalah “Macam mana nak elakkan akaun Instagram saya daripada kena hack?” Well selalunya yang datang tanya dekat saya biasanya bila akaun diorang dah kena hack. So macam mana nak dapatkan balik akaun tu? Dalam artikel ni saya akan explain dekat anda segala benda yang saya … Read More