Anda Ada Masalah Untuk Buat Iklan Di Facebook & juga Instagram?


Mungkin anda ada banyak masalah. Mungkin dari segi sales. Mungkin dari segi masa sebab tak sempat nak handle kerja-kerja Advertising ni semua.

Jangan risau. Kami boleh bantu anda. Tapi perlu ke anda outsource marketing anda dekat kami?

Well kalau anda ada masalah seperti di bawah, kami boleh bantu anda.

Masalah Iklan Di Facebook & Instagram Yang Anda Alami

  • Dah buat kempen iklan tapi tak berjaya dapat leads yang banyak.
  • Iklan terlampau mahal. Tak berbaloi dengan ROI.
  • Dah buat macam-macam teknik tapi tak berkesan.
  • Tak pandai nak buat copywriting.
  • Tak reti nak susun funnel marketing.
  • Tak dapat nak keep up dengan teknologi terkini.

Kami faham. Ini semua masalah yang biasa kami terima dari bisnes owner yang lain. Sekarang persoalannya, adakah kami mampu bantu anda?

Siapa Kami & Apa Pengalaman Kami

Kami adalah Meetcyberjob – Agensi Pengiklanan Digital. Kami sudah lebih dari 5 tahun dalam industri ini dan telah bantu lebih daripada 50 bisnes owner untuk bantu meningkatkan sales mereka melalui social media marketing.

Text

Apa pun anda kena ingat. Marketing yang kami buat bukan 100% akan success. Kami ni bukannya perfect. Tapi kami cuba untuk buat yang terbaik untuk syarikat anda.

Skop Kerja Kami

Antara skop kerja yang kami tawarkan adalah:

  • Penyusunan Funnel Facebook & Instagram Marketing.
  • Analisis Iklan – Kenalpasti punca masalah
  • Mengkaji produk / servis anda untuk menulis ayat iklan yang sesuai.
  • Memberikan laporan mingguan / bulanan.
  • Membuat Facebook & Instagram Posting untuk tujuan pengiklanan.
  • Design gambar posting untuk tujuan pengiklanan.

Apa Yang Anda Akan Dapat

  • Ads Specialist – Menjaga akaun ads anda.
  • Copywriter – Membuat ayat iklan untuk anda.
  • Designer – Membuat design untuk iklan anda.
  • Consultant – Memberikan input untuk penambahbaikan bisnes anda.

Pertanyaan

Hanya bisnes yang mempunyai bajet iklan minimum RM200 sehari layak untuk menerima servis daripada kami.

Anda Berminat?

Sekiranya anda berminat dengan servis yang kami tawarkan, anda boleh hubungi / WhatsApp kami di talian 012-612 3203.