Nak Belajar Online Marketing? 
Pelancaran Panduan G-Series.

Video panduan G-Series merupakan video panduan yang mengajar anda tentang step by step cara untuk melakukan online marketing dengan platform Instagram, Facebook, Google Ads, dan juga cara untuk membina website dengan platform Wordpress.

JUALAN AKAN DIBUKA PADA:

66
Days
06
Hours
24
Minutes
15
Seconds

September 2019

Apa yang anda bakal dapat

Saya percaya anda perlukan lebih daripada video panduan dan ini yang anda bakal dapat..

ONLINE AKSES


Anda boleh belajar video panduan G-Series ini dimana-mana sahaja yang anda mahu asalkan ada internet kerana ianya adalah e-Learning.

GROUP SUPPORT


Tak semua orang terus pandai lepas belajar. Jadi saya sediakan FB Group support sekiranya anda mempunyai masalah atau soalan.

LATEST UPDATE


Video Panduan G-Series adalah update yang terlatest sekali supaya anda tidak ketinggalan dalam teknologi dunia pemasaran online.

4 Topik Video Panduan G-Series

Berikut adalah topik video panduan G-Series yang anda wajib perolehi:

G-Series Instagram

G-Series Instagram merupakan panduan pemasaran Instagram yang mengajar anda step by step cara mempromosikan produk atau servis di laman media sosial Instagram.

G-Series Facebook

G-Series Facebook adalah panduan pemasaran Facebook step by step yang menggabungkan teknik pemasaran menggunakan Facebook profile dan Facebook Ads.

G-Series Google Ads

G-Series Google Ads adalah panduan untuk menggunakan iklan jenis PPC (Pay per click) atau lebih dikenali sebagai Google AdWords. Iklan anda akan berada dimana-mana jajahan Google.

G-Series Wordpress

G-Series Wordpress adalah panduan untuk membina laman web (website) dengan platform Wordpress. Dalam video ini anda akan belajar cara untuk membeli domain & hosting termasuk membina web.

JUALAN AKAN DIBUKA PADA:

66
Days
06
Hours
23
Minutes
15
Seconds

September 2019

Apa yang mereka kata sebelum ini..

Saya dah beli kesemua video panduan ni dan saya memang puas hati dengan video ni. Panduan ni senang paham dengan praktikal step by step yang ditunjukkan. Memang video ni jadi rujukan utama kalau ada benda yang saya tak paham. Pening-pening je terus tanya dalam group support yang dah disediakan.

 Muhaimin Sakirin 

 Digital Marketer

Dah beli tapi tak tengok habis lagi. Hehe..Baru je tengok separuh. Apa pun overall memang saya bagi A. Sebab banyak sangat info baru yang saya dapat daripada panduan Gerilla ni dan saya paling suka dengan Gerilla AdWords sebab saya dapat banyak sale daripada Google Ads. Terima kasih Aulis. Panduan Gerilla mantap!

Nurul Anuar

Director MNA Research

Reminder Panduan G-Series

Dapatkan peringatan melalui emel berkenaan pembukaan pelancaran panduan G-Series pada bulan September 2019 akan datang.

Hakcipta Terpelihara © 2019. Aulisuwais.com