Penggunaan Robot Instagram Untuk Marketing

aulisuwaisInstagram Comments

PERHATIAN
Anda wajib membaca sekiranya anda ingin gunakan robot Instagram.

Saya bukanlah seorang yang gemar tentang penggunaan robot Instagram.

Kebanyakan robot / software auto Instagram ni lebih kepada “Auto Likes”, “Auto Comment”, “Auto Follow” dan “Auto Unfollow”. Sistem auto tersebut bukannya tak bagus tapi bahaya tahap kritikal!

Kalau anda tak paham ape tu Robot Instagram, jadi saya explainkan sikit jelah – Robot Instagram ni macam anda upah seseorang untuk follow akaun orang lain, like dan komen gambar berdasarkan hashtag semasa anda tiada.

Contoh: Instagress.com (Dah kena band dah)

Semua AUTO. Bunyi macam bestkan?

Tapi saya tak suggest untuk anda gunakannya. Serius, jangan.

Sebab kalau anda dah gunakan robot Instagram ni untuk dapatkan ramai follower, jadi anda sebenarnya dah langgar terma & syarat Instagram.

Text

Tapi jangan risau.

Ada cara untuk gunakan Robot Instagram ni dengan selamat.

Syaratnya mudah je. Jangan gunakan Robot Instagram dengan Aggressive. Kalau anda gunakannya secara aggressive nanti bila pihak Instagram dapat tahu habislah anda kena block atau kena delete akaun Instagram anda.

Selalunya ramai yang terkena sebab dia set robot ni untuk auto komen dan auto likes secara 24jam nonstop.

Benda ni akan buat Instagram pelik. “Macam mana budak ni boleh online Instagram 24jam nonstop?”

Sepatutnya anda cuma perlu set untuk auto komen dan auto likes 15 minit atau 30 minit sekali sahaja. Bukan nonstop.

Baru-baru ni, saya ada cuba satu software / robot Instagram ni. Setakat ni saya memang puas hati sangat dengan software tu.

Sebelum ni software yang saya cuba cuma ada auto komen, auto likes, dan juga auto follow & unfollow.

Tapi software baru ni ada features untuk auto schedule post dan juga auto dm!

Dengar cerita ada free trial untuk 7 hari. 

 

Kalau nak ikutkan ada 9 lagi fungsi yang best untuk anda boleh gunakan bagi memantapkan lagi pemasaran Instagram anda.

Harga pulak takdalah mahal sangat berbanding dengan servis daripada luar negara tuh.

Kalau nak diikutkan, ni adalah software robot Instagram yang termurah setakat ni berbanding yang ada kat luar sana tu.

Text

Kalau anda betul nak gunakan software / robot Instagram, saya sangat sarankan untuk anda gunakan software tersebut.

Tapi ingat nasihat saya diatas. Jangan gunakan secara aggresive. Itu sahaja.

Anda rasa artikal ini bagus? Jangan simpan sorang-sorang. Share sekali dengan kawan yag buat bisnes di Instagram ya!

 

 

Nak gunakan robot Instagram?

Saya dah gunakan software ini. Amat membantu saya yang takda masa nak post gambar di Instagram. Boleh setup untuk sebulan terus.

About the Author

aulisuwais

Aulis merupakan seorang usahawan internet bermula pada pertengahan tahun 2014. Mahir dalam bidang pemasaran melalui Instagram dan Google AdWords. Kini giat membantu usahawan lain dan mula berkongsi ilmu dan pengalaman melalui laman web sendiri.