Letupkan Jualan Anda Di Instagram!

Ini Serius..! Strategi Superb Bagaimana Anda Boleh Jana Jualan Di Instagram Sekurang - Kurangnya RM2K Dalam Masa 2 Minggu je!

Kini saya akan dedahkan sendiri teknik superb yang ramai orang tak pernah buat dan juga STRATEGI SIMPLE TAPI POWER untuk anda hasilkan FAST MONEY dalam tempoh 2 minggu..

Tak Percaya..?

Lihat bukti dekat bawah ni..

Total sales selepas 2 minggu promote di Instagram.

Orang bank in duit setiap hari.

Jumlah sales selepas genap sebulan mempromote di Instagram.

Haa..kenapa? Tercabar tak?

Ini sebenarnya adalah produk yang saya jual masa Disember 2015 dan sampai sekarang (2017) masih lagi berkesan. Serius! Memang 100% dari Instagram je. Takde guna Facebook atau benda lain pun.

Selepas sebulan promote guna Instagram saya berjaya buat jualan lebih daripada RM5086.00. Itu total sales. Belum tolak kos overhead dan sebagainya lagi. So adalah untuk dalam RM2K lebih.

Tapi kalau dapat buat RM2k pun dah kira cantik la kan? Nak tak saya kongsikan dekat anda strategi dan teknik yang saya sendiri buat & orang lain takde buat?

Sebelum tu izinkan saya memperkenalkan diri saya dulu..

Siapa saya sebenarnya?

Saya masa Seminar Instagram Gerilla X 2016.

Nak shoot gambar? Munzir Rahimlah orangnya

Semua tunjuk dekat saya. Taktahu kenapa.

Khairi LikeMethod pun sebok nak datang belajar.

Tentang Diri Saya..

Okay..Nama saya Aulis Uwais Bin Ahmad Suhaimi. Nama pelik sikit sebab ayah yang bagi. Jangan risau. Saya pure melayu. Ade sedikit campuran jawa & bugis. Haha.

Saya dah agak lama menceburi dalam bidang pemasaran online ni. Dah 4 tahun dah sebenarnya. Banyak yang saya belajar dari kesilapan lepas.

Kini saya banyak menghabiskan masa mengkaji teknik pemasaran yang berkesan tidak kira menggunakan platfom Facebook, Instagram, ataupun Google.

Cabaran Dalam Online Bisnes..

Setiap bisnes pasti ada cabaran yang tersendiri tapi ini adalah cabaran yang saya hadapi sepanjang 4 tahun mulakan bisnes...

1.
NAK JIMAT KOS PEMASARAN

Dulu dengan sekarang lain beb. Dulu nak buat iklan tak payah pening kepala sangat. Belanja RM10 dapat untung RM500. Sekarang belanja RM1000 pun belum tentu dapat sale. Bukan setakat sale, nak dapat whatsapp dari pelanggan pun susah. Banyak faktor yang main peranan.

2.
PERSAINGAN TERLALU SENGIT

Kalau dulu kita nak shopping online tengok lazada je dah cukup. Sekarang bersepah orang buat bisnes dekat online ni. Persaingan kita pulak makin hebat. Kita yang baru nak start bisnes senang je jatuh kalau lawan dengan orang lama ni. Maklumlah, baru nak belajar. Orang tu bisnes dah lama. Database pun dah banyak.

3.
ALGORITHM CEPAT SANGAT BERUBAH

Algorithm ni main peranan untuk marketing kita. Problem paling besar kalau Algorithm ni berubah. Dah la selalu berubah. Kalau dah berubah kena study lagi. Kena pergi kelas itu dan ini semata-mata nak up to date la. Kalau silap langkah membazir je apa yang kita buat sebelum ni.

Dah tu macam mana? Kalau anda tanya saya, saya akan sarankan...INSTAGRAM!

Kenapa Instagram?

1.
MESRA PELANGGAN

Instagram sangat mesra pelanggan. Tak semak macam di Facebook. Kiri kanan atas bawah serabut dengan iklan. Pelanggan pun tak selesa. Lain pula dengan Instagram. Pelanggan mampu untuk tengok jenis produk yang kita ada tanpa mereka perlu pm kita dan memudahkan lagi closing.

2.
MUDAH DAPAT PELANGGAN

Tak kiralah anda gunakan teknik zero cost marketing ataupun berbayar, anda akan mudah dapat pelanggan sekiranya anda betul-betul mempelajari teknik pemasaran melalui Instagram dengan betul. Tak perlu copywriting canggih pun nak dapatkan customer dari Instagram sebenarnya. So bagus sangat untuk yang  baru nak start bisnes.

3.
SENANG TARIK PELANGGAN

Jika di Facebook, terlampau banyak sangat tulisan di post-post yang ada di timeline anda. Bukan apa, tapi tulisan susah nak menarik perhatian pelanggan dengan berkesan. Di Instagram lebih mudah sebab hanya gunakan gambar. Sebab manusia akan lebih tertarik dengan gambar sebanyak 90% berbanding dengan tulisan.

Tapi saya masih susah sangat nak dapatkan sale di Instagram..boleh tolong tak Tuan Aulis?

Yes! Mestilah boleh. Saya ada buat satu panduan ni. Cukup lengkap untuk mereka yang masih newbie ataupun otai.

Panduan ini bernama..

Video Panduan
Gerilla Instagram!!

Apa yang anda akan belajar dalam Video Panduan ni nanti?

Dalam video ini, saya akan bongkar habis step by step cara yang betul untuk berbisnes di Instagram berdasarkan modul-modul seperti di bawah..
1. Pengenalan kepada Instagram & jenis bisnes yang sesuai di Instagram

Durasi: 1minit 40saat                

Pengenalan & asas pemasaran Instagram yang anda perlu tahu sebelum memulakan bisnes di IG.

2. Penggunaan Username di dalam Instagram

Durasi: 8minit 53saat                

Username inilah punca kepada kejayaan bisnes anda di IG & setiap teknik yang saya gunakan akan ada kaitan dengan username anda ini.

3. Cara Buat Orang Jumpa Akaun IG Anda

Durasi: 7minit 58saat                

Macam mana nak berniaga di Instagram kalau orang tak kenal & tak jumpa pun akaun IG kita? Anda akan dapat jawapannya di video ini.

4. Killer Bio & Link

Durasi: 6minit 29saat                

Teknik ini menerangkan tentang penggunaan bio yang terbaik untuk akaun IG anda & juga penggunaan link yang patut anda gunakan di akaun IG anda.

5. Setting Option di Instagram

Durasi: 15minit 32saat                

Video ini menjelaskan tentang setting yang ada di dalam IG. Terdapat beberapa update tentang setting di Instagram ini yang mampu membantu anda dalam pemasaran IG

6. Jenis Post Gambar Instagram

Durasi: 19minit 02saat                

Ada 4 jenis post yang saya terangkan dalam video ini. Konsep yang saya terangkan berkenaan jenis post ini boleh buat anda tak duduk diam layan customer. Malah bagus untuk image (rupa) profile akaun IG anda.

7. Teknik Rule Of Third

Durasi: 5minit 07saat                

Macam mana nak tarik perhatian customer dengan gambar? Teknik ini menerangkan kedudukan atau "angle" untuk mengambil gambar yang membolehkan customer stop scroll di newsfeed Instagram.

8. Teknik 12-6  6-12

Durasi: 17minit 06saat                

Teknik ini merupakan salah satu teknik yang saya gunakan untuk kenalpasti waktu prospek / customer saya online di Instagram. Disini saya boleh merancang post apa yang saya patut post seperti post offer, menjual atau post untuk branding.

9. Fungsi Hashtag & Penggunaan Yang Sebenar

Durasi: 6minit 42saat                

Dalam video ini saya akan ajar anda apa itu hashtag & cara gunakannya. Ramai tau guna hashtag tapi tak tahu fungsinya. Kalau salah guna tak berbaloi. Serupa buat kerja tapi takde hasil. Macam tulah...

10. Hashtag Branding & Folder

Durasi: 16minit 49saat                

Video ini menerangkan cara menggunakan hashtag branding & hashtag folder. Kalau anda nak tingkatkan branding anda & menyusun gambar post di IG, inilah videonya.

11. Hashtag Contest & SEO

Durasi: 18minit 26saat                

Hashtag Contest & SEO merupakan hashtag yang saya paling gemar guna. Sebab inilah hashtag yang boleh meningkat follower & jualan kita 200%.

12. Kaedah Cari Keyword Hashtag Yang Terbaik

Durasi: 11minit 55saat                

Sebenarnya apa keyword hashtag yang anda patut gunakan? Dalam video ini anda akan belajar cara cari keyword yang terbaik untuk anda.

13. Teknik Cross Promote

Durasi: 17minit 39saat                

Anda akan lambat dapat sale kalau tak gunakan teknik ni. Teknik ni paling best & yang paling saya suka jika nak naikkan follower dengan cepat & naikkan sales yang banyak.

14. Teknik Viral Contest

Durasi: 19minit 38saat                

Nak buat contest kena tahu cara. Kalau main terjah je memang takde hasil. Dalam video ni saya dah terangkan secara detail cara nak buat contest dengan lebih efektif.

15. Algorithm Follow & Unfollow Di Instagram

Durasi: 17minit 48saat                

Nak follow orang bukan main taram je brader. Kalau dah faham macam mana Algorithm ni berfungsi mungkin lebih jelas & faham cara nak buat.

16. Cara Buat Instagram Ads

Durasi: 27minit 40saat                

Nak buat free marketing sampai bila? Bukan boleh sampai bila-bila. Nak taknak anda perlu juga keluarkan sedikit kos untuk buat iklan berbayar.

17. Advance Instagram Ads

Durasi: 8minit 40saat                

Ini adalah cara advance saya gunakan Instagram Ads. Dengan cara ni, anda dapat cari customer yang memang dah minat dan yang memang mencari produk / servis yang anda promote.

18. Instagram Ads Retargeting

Durasi: 10minit 29saat                

Nak tak kalau anda tau macam mana nak buat iklan retargeting? Maksudnya iklan tu akan ikut je mana customer anda pergi dalam Instagram. Bukan takat IG je, Facebook pun kena sekali.

Fuhh..banyak betul RAHSIA & TEKNIK yang Tuan Aulis dedahkan..

Tapi adakah Gerilla Instagram ni untuk anda?

Kalau anda bukan orang yang saya cari, sila abaikan sahaja website ini.

MEREKA YANG LAYAK

  • Dah try berniaga di Instagram & nak tingkatkan sales.
  • Rajin & sentiasa dahagakan ilmu pemasaran online.
  • Sanggup tengok 18 video Gerilla Instagram tanpa skip-skip sebab malas.
  • Perlukan mentor untuk membimbing dalam perniagaan.

MEREKA YANG TAK LAYAK

  • Tak pernah guna Instagram.
  • Rasa dah cukup bagus & power dalam pemasaran IG.
  • Malas nak tengok kesemua video dalam Panduan Gerilla Instagram yang saya buat.
  • Belum mampu untuk invest duit untuk ilmu & marketing.

Tunggu apa lagi? Dapatkan sekarang dengan pelaburan serendah..

RM157 SAHA​​​​JA..!

Relax dulu..! Saya nak bagi BONUS lagi ni untuk anda yang dapatkan panduan ini..

Saya tahu anda akan perlukan support dari saya sekiranya ada pertanyaan tentang Pemasaran Instagram ini. Jadi di bawah adalah bonus bonus yang akan membantu anda..

Akses ke Private Facebook Group

Untuk pembeli panduan Gerilla Instagram, anda akan diberi akses ke Private Facebook Group. Sekiranya anda mempunyai masalah dalam membuat iklan ataupun masalah lain, anda boleh bertanya soalan di dalam Facebook Group Support ini.

+

Office Hours = Email Support

Saya tahu mungkin ramai yang mempunyai masalah "dalaman" bila nak main Instagram ini. Tapi jangan risau, saya akan support anda sehabis baik melalui emel. Support ini juga bermaksud jika anda mempunyai masalah seperti ads tidak approve dan sebagainya.

+

Free Lifetime Update!!

Part ni yang paling best. Anda cuma perlu laburkan sekali sahaja untuk akses seumur hidup dan anda akan dapat update video panduan Gerilla Instagram ini sampai bila bila! Of koz selagi saya masih hidup.

Apa Kata Mereka Yang Dah Dapatkan Panduan Ini?

Pengasas Novak.Design. 100% sale dari Instagram je. Fb page pun takde lagi.

Pengasas Fuzainy. Otai jual sejadah. Katanya nak jimat guna fbads. Sekarang 70% customer datang dari IG.

Dah suruh cakap benda jujur. Katanya whatsapp hari-hari masuk. Alhamdulillah..

Pengasas Glambox Photobooth mengadu dulu ig akaun jadi gila. Likes & follower kurang. Sekarang 90% sales datang dari ig je..

Tengok minah salleh ni. Dia kata video ni patut ada dalam Buku Marketing For Dummies…Hahaha!

Jangan lambat-lambat! Dapatkan Sekarang!

FAQ

Ini adalah jawapan kepada soalan yang kerap di tanya:

Adakah video ini memang ajar step by step cara nak buat marketing di Instagram?

Video ni sesuai ke untuk Newbie macam saya?

Macam mana saya nak buat pembelian Gerilla Instagram ni?

Macam mana kalau saya nak mintak refund?

Video akan diberikan melalui apa?

Kenapa saya kena beli dengan Tuan dan bukannya orang lain?

Akan datang ada tak tuan buat seminar atau kelas berkenaan dengan Instagram ini?

Konfem ke boleh buat 2k kalau beli panduan ini?