INI SERIUS..!

Strategi Superb Bagaimana Anda Boleh Jana Jualan Di Instagram Sekurang-Kurangnya RM2000 Dalam Masa Sebulan

Kini saya akan dedahkan sendiri teknik superb yang ramai orang tak pernah buat dan juga strategi simple tapi power untuk anda hasilkan FAST MONEY dalam tempoh sebulan..

tentang-sifu-instagram-malaysia

Siapa Saya

Baca sendiri dekat bawah

Nama saya Aulis Uwais. Orang panggil saya sifu pelikat. Dont know why. Dont ask me. Apa pun saya dah dalam bidang Pemasaran Instagram ni dah 2 tahun dan macam-macam teknik dan imbuhan yang saya pelajari. Kali ni saya share pulak dengan anda.

Macam-macam cabaran yang melanda. Meh sini saya bagitau apa cabaran yang mencabar tuh..

CABARAN

Cabaran Dalam Online Marketing

Setiap bisnes pasti ada cabarannya yang tersendiri tapi ini adalah cabaran yang saya hadapi sepanjang 3 tahun mulakan bisnes online ni..

Kos Marketing Mahal

Dulu dengan sekarang lain beb. Dulu buat iklan RM10 sehari pun senang je nak buat 4 angka. Bukan macam sekarang.

Persaingan Sengit

Dah mula ramai competitor sehingga terpaksa bersaing dengan syarikat gergasi. Susah betul nak jual produk atau buat servis sekarang!

Algorithm Selalu Berubah

Sikit-sikit update. Sikit-sikit update. Dah tu update yang makin menyusahkan kita nak menjual. Penat. Tau-tau je dah ketinggalan.

So macam mana ni? Ni ha saya nak bagitau. Sebenarnya platfom yang mudah nak menjual ni adalah……INSTAGRAM!

Kenapa Instagram

  • Mesra Pelanggan

    Mudah untuk customer atau prospek untuk membeli kerana anda hanya perlu tunjukkan gambar kepada mereka.

  • Mudah Dapat Pelanggan

    Kebanyakan pembeli di Instagram ni memang kaki shopping sebenarnya dan mudah untuk kita close sale.

  • Senang Tarik Pelanggan

    Tak perlu copywriting yang power pun. Anda hanya perlu ambil gambar dan post sahaja di Instagram.

scr-app-009
  • Jimat Kos

    Fungsi yang ada di Instagram memudahkan kita dapat pelanggan tanpa perlu keluarkan kos untuk marketing.

  • Ramai Kaki Shopping

    Kebanyakan pembeli hanya menggunakan telefon dan Instagram lah tempat yang sesuai untuk mereka.

  • Tidak Rumit

    Fungsi yang ada di Instagram tidak serumit platfom media sosial yang lain.

“Saya dah guna Instagram..Tapi susah jugak nak buat jualan di Instagram ni..Boleh tolong tak tuan?”

Yes! Mestilah boleh. Saya ada buat satu panduan ni. Cukup lengkap untuk mereka yang masih newbie ataupun otai.

Panduan ini bernama..

teknik-lariskan-jualan-di-Instagram

Gerilla Instagram

RM127    RM67 SAHAJA

Ini adalah modul yang sudah di update untuk teknik pemasaran pada tahun 2017. Anda mahu atau tidak itu terpulang dekat anda.

Lebih 500 peniaga sudah download panduan ini!

Jangan tunggu-tunggu!

Dah ramai yang dah buat duit dengan Gerilla Instagram. Yang newbie dan yang baru bukak akaun Instagram pun dah buat duit.

Kalau anda tunggu-tunggu lagi, duit takkan datang dekat anda. Apa pun anda kena take action sekarang jugak!

Panduan-Instagram-Marketing

Apa Yang Anda Akan Pelajari

  • Video 1 : Pengenalan tentang Instagram

    Sedikit pengenalan untuk anda tentang Instagram dan juga diri saya. Ada nasihat penting yang saya nak bagitau dalam video pertama ini.

  • Video 2 : Penggunaan username bagi meningkatkan branding anda

    Saya paling titik beratkan penggunaan username di Instagram kerana inilah punca kepada kejayaan bisnes anda di Instagram. Setiap teknik yang saya gunakan akan ada kaitan dengan username anda tapi ramai yang masih tak tahu tentang perkara ini

  • Video 3 : Setup Nama Insta Dan Bio

    Ini adalah asas kepada permulaan akaun insta anda untuk melonjokkan lagi bisnes anda ke tahap yang luar biasa. Ini penting kerana kunci kepada buat sale RM2k dalam sebulan ada di dalam ni..

  • Video 4 : Jenis Post Yang Meningkatkan Engagement

    Ade 4 jenis post yang saya terangkan dalam video ini. Bila anda post, tujuannya bukan saja untuk dapat sale. Konsep yang saya terangkan berkenaan jenis post ini boleh buat anda tak duduk diam layan customer. Malah bagus untuk image akaun instagram anda.

  • Video 5 : Post Gambar Untuk Branding & Selling

    Nak post gambar pun kena tau cara. Mana ade main post je. Ini untuk bisnes. Bukan untuk personel. Harap maklum ye. Anda tak boleh nak menjual 24 jam. Branding juga di perlukan bagi menguatkan lagi bisnes anda.

  • Video 6 : Fungi Hashtag & Penggunaanya Yang Sebenar

    Dalam video ini saya akan ajar anda apa itu hashtag dan cara gunakannya. Ramai tau guna hashtag tapi tak tahu fungsinya. Maksud saya dia reti guna tapi hashtag dia tak berfungsi. Serupa berlari tanpa kaki. Gila. Tak berbaloi. Buat kerja tapi takde hasil. Macam tulah..

  • Video 7 : Algorithm Follow & Unfollow

    Nak follow orang bukan main taram je brader. Kalau anda tau tentang algorithm insta ni mudah sikit. Hasilnya? Ramai orang kenal bisnes anda. Follower naik mendadak dalam 30 minit. Yang best? Sales pun mendadak. Hehe

  • Video 8 : Teknik Cross Promote

    Anda akan lambat dapat sale kalau tak gunakan teknik ni. Teknik ni paling best dan yang paling saya suka jika saya nak naikkan follower dengan cepat dan dapatkan sale yang banyak. Ini ada konsep JV ( Joint Venture )

  • Video 9 : Teknik Viral Contest

    Nak buat contest? Kena la tahu cara. Kalau main terjah bukan takde hasil tapi hasil jadi kurang memberansangkan. Dalam video ni saya dah terangkan detail cara nak buat contest biar ramai orang tahu.

  • Video 10 : Teknik Automate Instagram

    Ini bukan tipu. Anda dah tak perlu nak on Instagram selalu pun. Kalau online pun mungkin balas pm orang je. Sebab apa? Dah ada Instagram Software yang best tolong manage akaun anda! Maaflah…Ini bukan Instagress. Instagress boring. Haha

  • Video 11 : Cara Buat Instagram Ads

    Nak buat free marketing boleh sampai bila? Bukan boleh sampai bila-bila. Akan datang, nak ataupun taknak, anda kena jugak keluarkan kos untuk marketing. Sebab marketing berbayar ni lebih efektif dan efisien. Dengan kata lain, fast result. Betul!

  • Video 12 : Instagram Ads Retargeting

    Nak tak kalau anda tau macam mana nak buat iklan retargeting untuk Instagram? Maksudnye, iklan tu akan ikut je mana customer anda pergi di Instagram. Bukan takat Instagram je. Dekat fb pun iklan anda boleh masuk. Serius!

Harga Jualan Akan Di Naikkan Bila Bila Masa Sahaja

Jangan tunggu-tunggu. RM67 je. Harga ini bukan stay sampai bila bila tau!

Take it or Leave it..

2017/03/31 23:59:59

Take it or Leave it..

2017/03/31 23:59:59
-sifu-instagram

Bonus Untuk Anda!

Group Support FB

Anda akan dimasukkan ke dalam 1 group support dimana saya akan membantu anda sekiranya anda mempunyai masalah.

Networking Session

Anda akan dijemput ke sesi training dan coffe talk yang akan saya anjurkan di Subang dengan bayaran tak masuk akal. Ilmu dapat, networking pun dapat.
Instagram-aulis-uwais-1

Panduan Ni Sesuai Ke Untuk Saya

1

Kalau Dah Malas Tak Dapat Nak Tolong

Yelah. Kalau setakat tengok video tapi malas nak apply memang takkan ada effect ape-ape. Bukannya beli video boleh terus masyuk. Kena apply 1 per 1 step yang saya tunjukkan dulu la.

2

Nak Terus Jualan Meningkat

Kalau mengharapkan belajar dan apply terus ilmu ni terus dapat sale memang silap. Sebab step yang saya ajar mengambil masa at least sebulan untuk dapatkan hasil. Itu pun kalau apply betul-betul la.

3

Dah Tau Semua Benda Tentang Instagram

Cik adik oi. Apa yang saya ajar belum tentu sama dengan sifu atau otai lain yang ajar. Masing-masing ada cara dan teknik masing-masing. Pilih mana yang sesuai untuk bisnes anda. Cuma saya berani jamin modul saya tak sama dengan orang lain.

Jom Layan Video Ni Dulu..!

Maecenas sit amet tincidunt elit. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas nulla facilisi. Glavrida lacus et amos for aute.

Instagram-mesej

Anda Mempunyai Soalan?

Anda boleh bertanya apa jua jenis soalan berkaitan dengan Video Gerilla Instagram ini di ruangan di bawah.

Take It Or Leave It!

Aulis Uwais merupakan seorang Instagram Coach dan telah mengajar lebih daripada 500 orang usahawan pelbagai bidang dalam ilmu pemasaran Instagram.

FAQS: Q & A

Ini produk fizikal ke produk digital?

Ini adalah produk digital. Video akan diberikan melalui emel.

Saya takda laptop. Boleh tengok ke video ni?

Boleh. Anda boleh lihat streaming melalui Google Drive. Hanya klik link yang saya berikan nanti dan boleh terus “PLAY”. Tak perlu download pun.

Kenapa harga RM67 je? Macam video murahan je.

Video ini adalah video premium. Dalam ni menceritakan A-Z tentang pemasaran Instagram. Harga jualan ini mungkin sedikit tetapi saya cuma ingin pengetahuan tentang ilmu pemasaran Instagram ini boleh dimiliki oleh golongan yang kurang mampu juga. Harga juga akan naik dari semasa ke semasa.

Copyright © 2017 Aulis Uwais. All Right Reserved.

admin@aulisuwais.com

COPYRIGHT © 2016 AULIS UWAIS. ALL RIGHT RESERVED.

admin@aulisuwais.com