Letupkan Jualan Anda Di Facebook!

Sudah Tiba Masanya Untuk Saya Beritahu Rahsia & Strategi Besar Saya Dalam Pemasaran Facebook  Dan Hasilkan Pendapatan Sebanyak 4 Angka Sebulan..

Kini anda akan ketahui cara saya buat jualan dengan teknik berbayar & tanpa kos dengan platfom Facebook & terus hasilkan jualan yang banyak.

Anda mesti dah tahu Facebook ni sebenarnya apa kan? Tapi saya nak explain jugak..

Facebook adalah sosial media yang paling ramai pengguna di dunia. Dah cecah 1.8 Billion pengguna yang aktif setiap bulan. So Facebook ni memang lubuk untuk anda buat branding & awareness tentang bisnes anda tidak kira di negara apa anda duduk. Serius! Saya pun guna Facebook untuk platfom marketing utama saya.

Di bawah adalah contoh iklan yang saya sendiri buat dengan FbAds..

Page: Fast and Easy Swim Academy

Page: Fast and Easy Swim Academy

Page: Tulip Hijab

Page: Tulip Hijab

Page: Everyday Planners

Page: Everyday Planners

Page: Aulis Uwais

Page: Aulis Uwais

Ini pula antara hasil dari Facebook Marketing yang saya buat untuk bisnes part time saya..

Macam mana Facebook ni boleh membantu anda untuk tingkatkan jualan anda?

Pernah dengar tentang Facebook For Business?

Ada 2 tempat yang anda boleh cuba berniaga iaitu di profile Facebook anda sendiri ataupun di Facebook Page. Biasanya saya akan guna Facebook Page kalau saya nak gunakan cara berbayar sebab ianya lebih cepat & mudah.

Tapi anda juga boleh cuba menjual di Profile Facebook anda. Cuma ada caranya. Tak boleh nak post sebarangan sebab Facebook dah tetapkan rule berkenaan perkara ni. 

"Whops kejap! Tak boleh ke saya nak guna Profile saya je? Saya memang kena guna Page jugak ke?".

Macam saya cakap, nak menjual di Profile memang boleh. Cuma saya tak suggest sangat. 

Facebook ada tools yang cukup hebat. Mungkin anda pernah dengar tentang Facebook Ads. Tools ni merupakan satu tempat untuk kita buat iklan / post kita dilihat oleh ribuan malah jutaan pengguna di Facebook

Jadi anda bayangkan kalau anda boleh buat iklan / post macam contoh yang saya bagi di atas. Bisnes anda yang kecil tu mungkin jadi satu empayar yang hebat!

Maaf. Saya lupa nak Memperkenalkan Diri Saya..

Tentang Diri Saya


Saya dikenali sebagai Aulis Uwais atau ramai yang kenal saya sebagai Sifu Instagram sebenarnya. Saya merupakan seorang internet marketer Malaysia. Dah lama juga saya guna Facebook untuk platfom marketing saya.

To be honest, saya tak pernah lagi buat kelas atau mengajar orang berkenaan dengan Facebook Marketing. Saya cuma apply apa yang saya buat tanpa bagitahu orang lain tentang cara saya.

Cara saya mungkin sama je dengan cara orang lain. Saya pun tak sure sebab saya sendiri tak pergi kelas-kelas berkenaan Facebook Marketing dalam tempoh yang agak lama Huhu. 


Jadi saya nak bongkarkan cara saya di dalam satu panduan yang saya namakan sebagai..

Video Panduan 
Gerilla Facebook

Gerilla Facebook

WARNING: ANDA AKAN BERASA UNTUNG LEPAS DAPAT VIDEO INI!

Kenapa Anda Patut Mempunyai & Menggunakan Facebook sebagai platfom marketing anda...

1.
FACEBOOK TEMPAT PALING RAMAI PENGGUNA

Zaman sekarang orang lebih banyak spend masa di sosial media Facebook. Mana tempat orang berkumpul, disitulah anda patut buat marketing. Logik yang agak mudah kan?

2.
TOOLS FACEBOOK ADS YANG MANTAP

Facebook Ads agak mantap untuk meningkatkan jualan anda. Banyak features seperti Retargeting & Lookalike Audience di dalam Facebook Ads yang boleh membuatkan iklan anda sampai kepada customer anda yang sepatutnya. Cuma kena pandai gunalah.

3.
SENANG UNTUK NAIKKAN BRANDING & AWARENESS

Bila saya kata senang ni takde lah senang sangat sebenarnya. Cuma anda perlu tahu strategi yang betul untuk naikkan branding bisnes anda. Bukan main taram je.

4.
FUNGSI YANG MENARIK & MEMUDAHKAN

Memang banyak fungsi yang best dalam Facebook ni sebenarnya. Part paling best sekali bila fungsi-fungsi ni memudahkan kerja kita untuk dekatkan diri kita dengan customer. 

Ini Semua Adalah Video-Video Yang Anda Bakal Dapat..

Setiap video di asingkan mengikut topik-topik yang berlainan..

PENTING: Buat masa ini, hanya ada 6 video sahaja untuk panduan ini. Setiap video yang ditambah, harga untuk panduan ini akan dinaikkan.

1. Pengenalan Gerilla Facebook

Durasi: - 02 minit 41 saat

Ini cuma video pengenalan berkenaan panduan pemasaran Facebook dan juga tentang diri saya.

2. Algorithm Facebook Terbaru

Durasi: - 07 minit 27 saat 

Algorithm Facebook memang sentiasa berubah-ubah dan banyak features menarik yang mungkin membantu anda untuk lonjakkan sales anda.

3. Perbezaan Antara Page & Profile Facebook

Durasi: - 05 minit 36 saat 

Facebook page dan juga Facebook Profile adalah berlainan. Jadi jangan salah paham disini. Saya akan cuba explainkan dekat anda tentang perkara ini dalam video ini.

4. Cara Buat Page Untuk Bisnes Anda

Durasi: - 10 minit 52 saat

Anda tak tahu buat page untuk bisnes anda? Saya akan tunjukkan dekat anda step by step cara untuk anda bina page pertama anda di video ini.

5. Pemilihan Nama Facebook Page Anda

Durasi: - 12 minit 37 saat

Macam mana nak pilih nama untuk Facebook Page anda ni? Ada perkara penting yang saya akan share dalam video ini.

6. Setting Facebook Page

Durasi: - 09 minit 58 saat

Saya akan tunjukkan dekat anda tentang setting atau features menarik yang ada di dalam Facebook Page. Rugi kalau tak tengok!

7. Cara Verify Facebook Page Anda

Durasi: - 07 minit 00 saat

Ada nak Facebook Page anda di verify oleh pihak Facebook? Anda tak akan dapat "blue tick" tapi anda akan dapat "grey tick" disini.

8. Jenis & Struktur Facebook Ads

Durasi: - 10 minit 01 saat

Saya akan kenalkan dekat anda jenis dan fungsi setiap jenis Facebook Ads yang ada untuk kefahaman anda.

9. Proses Buat Iklan Untuk Facebook Ads

Durasi: - 14 minit 24 saat

Proses buat iklan Facebook Ads ni sebenarnya agak leceh tapi saya akan mudahkan untuk anda supaya anda tidak mengalami masalah untuk masa akan datang.

10. Copywriting Untuk Iklan Facebook Ads

Durasi: - 15 minit 05 saat

Anda tak pernah buat copywriting untuk Facebook Ads? Saya akan tunjukkan contoh untuk anda supaya anda mampu untuk buat copywriting Fb Ads dengan mudah.

11. Setup Iklan Facebook Ads (Sponsored)

Durasi: - 37 minit 31 saat

Cara setup ini akan ditunjukkan step by step dan diterangkan semua benda untuk anda berjaya bina iklan Facebook anda yang pertama.

12. Setup Iklan Facebook Ads (Sponsored) II

Durasi: - 11 minit 43 saat

Cara setup ini akan ditunjukkan step by step dan diterangkan semua benda untuk anda berjaya bina iklan Facebook anda yang pertama.

13. Split Test Facebook Ads

Durasi: - 11 minit 19 saat

Kaedah ini akan memudahkan anda untuk mencari customer yang berminat dengan produk atau servis yang anda jalankan.

14. Cara Ubah Setting Facebook Ads

Durasi: - 05 minit 14 saat

Kalau tersilap atau nak ubah iklan Facebook Ads anda macam mana? Tengok video ni je konfem anda akan tahu nanti macam mana.

15. Cara Mengkaji Data Dalam Facebook Ads (Ads Manager)

Durasi: - 06 minit 43 saat

Untuk mengesan keberkesanan iklan, anda wajib tahu mengkaji data dalam akaun Ads Manager anda supaya anda tidak boros spend duit di Facebook.

16. Setup Custom Audience (Targeted)

Durasi: - 23 minit 20 saat

Custom Audience adalah benda yang menarik kerana kita boleh retarget semula iklan kita kepada mereka yang sudah mengenali kita. 

17. Setup Lookalike Audience (Targeted)

Durasi: - 09 minit 40 saat

Kalau nak jual dekat customer sedia ada je pun tak boleh. Dengan setup ini anda akan mudah untuk mendapat customer baru yang berminat dengan produk / servis yang anda jalankan.

18. Funnel Dalam Pemasaran Di Facebook

Durasi: - 07 minit 33 saat

Disini saya akan tunjukkan proses funnel yang saya buat. Anda boleh tiru je bulat-bulat supaya anda akan dapat hasil yang sama macam saya buat.

Terpulang dekat anda nak beli atau tidak panduan ni. Panduan ni bukan untuk semua orang pun..


Fuhh penat menaip dah ni...

Tapi adakah Gerilla Facebook Ini Untuk Anda?

Kalau anda bukan orang yang saya cari, sila abaikan sahaja website ini..

MEREKA YANG LAYAK

  • Mampu keluarkan sedikit bajet marketing (RM10 Sehari)
  • Rajin & sentiasa dahagakan ilmu pemasaran online.
  • Ingin membuat jualan tinggi dengan penuh kesabaran.
  • Mahu automasikan bisnes sendiri.

MEREKA YANG TAK LAYAK

  • Nak kaya dalam tempoh satu malam.
  • Rasa dah cukup bagus & power.
  • Nak teruskan marketing secara offline.
  • Tak sanggup invest duit dalam Facebook Ads.

90 DAYS MONEY BACK GUARANTEE

Takut sangat? Dah tak payah takut. Kalau apa yang anda belajar ni anda rasa tak berguna langsung then anda boleh terus mintak refund dekat saya. Sebab panduan ni takde lagi testimoni. Saya pun tak dapat jamin kalau anda tak mampu nak ikut. Cuma saya akan bagi refund kalau anda betul2 dah buat apa yang saya suruh buat tapi masih tak berjaya.

Tunggu Apa Lagi? Dapatkan Sekarang Dengan Pelaburan Serendah..

Gerilla Facebook

RM80 Sahaja!

49
Hari
23
Jam
05
Minit
44
Saat

KOD KUPON 50% DISKAUN : ALLNEW

PENTING: GUNAKAN KOD KUPON "ALLNEW" UNTUK MENERIMA 50% DISKAUN BERMULA 1 NOV 2018 ~ 1 JAN 2019!

Opss Tunggu Kejap! Saya ada bonus nak berikan dekat anda..

Saya tahu anda akan perlukan support dari saya sekiranya ada pertanyaan tentang Gerilla Facebook ini. Jadi di bawah adalah bonus bonus yang akan membantu anda.. 

Akses ke Private Facebook Group

Untuk pembeli panduan Gerilla Facebook, anda akan diberi akses ke Private Facebook Group. Sekiranya anda mempunyai masalah dalam membuat iklan / post, anda boleh bertanya soalan di dalam Facebook Group Support ini.

+

Office Hours = Email Support

Saya tahu mungkin ramai yang mempunyai masalah "dalaman" bila nak handle benda-benda teknikal ini. Tapi jangan risau, saya akan support anda sehabis baik melalui emel. Support ini juga bermaksud jika anda mempunyai masalah seperti ERROR dan sebagainya.

+

Free Lifetime Update!!

Part ni yang paling best. Anda cuma perlu laburkan sekali sahaja untuk akses seumur hidup dan anda akan dapat update video panduan Gerilla Facebook ini sampai bila bila! Of koz selagi saya masih hidup.

Jangan Ketinggalan. Dapatkan HARI INI!

FAQ

Ini adalah jawapan kepada soalan yang kerap di tanya:

Adakah video ini akan tunjukkan step by step cara untuk gunakan Facebook Marketing?

Video ini sesuai ke untuk newbie macam saya?

Boleh ke kalau saya nak beli menggunakan kredit kad?

Macam mana kalau saya nak mintak refund?

Video akan diberikan melalui apa?

Kenapa saya kena beli dengan Tuan dan bukannya orang lain?

Akan datang ada tak tuan buat seminar atau kelas berkenaan dengan cara buat Facebook Marketing ni?

Ada bayaran lebih ke lepas saya beli panduan ni?