Bisnes anda akan dihuru-harakan dengan...

Teknik Yang Super Efektif, Super Power, & Super Targeted Dengan Google AdWords.. 

Ketahui teknik pengiklanan yang berkesan dengan Google AdWords & sekaligus meningkatkan trafik & jualan di website anda sekarang juga!

Anda masih tak tahu apa itu Google AdWordsMeh sini saya terangkan..

Google AdWords atau dengan nama lain adalah Google Ads ataupun SEM ( Search Engine Marketing ) merupakan pengiklanan di Google Search Network ( Iklan yang keluar di page search Google.com / Google.com.my ) dan Google Display Network seperti gambar yang berada di website-website seperti Mudah.my, Youtube, Berita Harian, dan banyak lagi.

Di bawah adalah Contoh Iklan Google AdWords yang berada di Google..

Berikut adalah contoh dan jenis iklan Google AdWords..

Contoh Google Search Network

Contoh Google Display Network

Contoh iklan Video Google AdWords di Youtube

Anda teringin tak kalau iklan Produk & Servis anda ada seperti contoh di atas dan berada di merata tempat di website lain?

Bayangkan...

Kalau produk / servis anda di iklankan seperti di atas konfem cepat je viral. Malah boleh meningkatkan branding bisnes anda dalam tempoh yang sekejap.

Ini bukan main-main. Saya dah pernah buat dan menjadi. Sebab tu saya sangat rekemen dekat anda untuk belajar cara gunakan Google AdWords ni. 

"Eh buat apa nak guna Google AdWords ni? Baik guna SEO je terus. Dah la free. Boleh je duduk dalam ranking tertinggi dalam Google. 

Betul..baik guna SEO daripada SEM ( Google AdWords ) ni. Dah la free. 

Tapi SEO perlukan kemahiran teknikal yang agak tinggi. Dan effect daripada SEO ni akan ambil masa 3-6 bulan untuk dapatkan hasil. So payah. Dah la susah. Serius. SEO bukan satu kerja yang mudah. Ade lebih 100 faktor yang perlu dipikirkan untuk SEO. 

Kalau SEM lebih mudah. Anda boleh dapat hasil dalam tempoh 5 minit sahaja dengan Google AdWords. Produk & servis anda akan boleh dilihat oleh 1 dunia. Tak percaya?

Maaf. Saya lupa nak Memperkenalkan Diri Saya.. Seperti Pakar AdWords yang lain, saya juga merupakan Google AdWords Certified..

Bawah ni adalah bukti saya sebagai seorang Google AdWords Certified..

AdWords Search Certification

AdWords Display Certification

AdWords Video Certification

Tentang Diri Saya


Saya dikenali sebagai Aulis Uwais atau ramai yang kenal saya sebagai Sifu Instagram sebenarnya. Saya merupakan seorang Google AdWords Certified sejak 2 tahun yang lepas dan telah berkecimpung dalam bidang pemasaran online selama 4 tahun. Mempunyai sebuah syarikat yang menjalankan servis pengiklanan online bernama Meetcyberjob. Salah satu servis yang kami jalankan untuk client adalah servis Google AdWords.

So dalam tempoh 2 tahun menjalankan servis Google AdWords ni dah banyak benda yang saya belajar. Jadi saya tahu bahawa Iklan Google ni memang mampu membantu meningkatkan jualan anda. Jadi sekarang saya ingin membantu anda belajar cara-cara untuk melakukan iklan Google ini dengan lebih hebat & berkesan.

Anda dah berminat nak belajar buat iklan Google AdWords? Tanpa saya membuang masa lagi.. saya memperkenalkan..

Video Panduan 
Gerilla AdWords!!

WARNING: ANDA AKAN BERASA UNTUNG LEPAS DAPAT VIDEO INI!

Kenapa Anda Patut Belajar Menggunakan Google AdWords...

1.
GOOGLE ADWORDS MERUPAKAN TEKNIK PEMASARAN ONLINE YANG PALING POWERFUL DI DUNIA

Zaman sekarang 90% penduduk Malaysia akan cari produk atau servis dengan menggunakan Google. Orang jarang survey dari kedai ke kedai yang lain lagi. Jadi sememangnya wajar kalau anda gunakan Google AdWords untuk memantapkan lagi jualan bisnes anda. Cer Google kalau tak percaya :D

2.
LEBIH 70% PENDUDUK DI DUNIA MENGGUNAKAN GOOGLE

Bagus sebenarnya kalau ramai pengguna di dunia ini menggunakan Google sebab Google AdWords sangat dikenali dengan ROI ( return on investment ) yang sangat baik. Anda boleh iklankan produk / servis anda sehingga merata dunia dan negara yang menggunakan Google. 

3.
SANGAT MUDAH UNTUK MENARIK PERHATIAN PELANGGAN ANDA

Kenapa saya cakap kalau guna Google AdWords ni mudah je nak tarik pelanggan? Sebab kita boleh letak iklan produk / servis kita dekat merata tempat! Dalam Youtube boleh, dalam Mudah.my boleh, dan mana-mana website yang femes dimana website-website ini ada trafik sebanyak 1 juta dalam tempoh sebulan. Mungkin lebih lagi. Jadi anda boleh iklankan produk / servis anda tu dan senang-senang je anda boleh dapat pelanggan.

4.
PANTAS, BERKESAN, & MUDAH DIGUNAKAN

Siapa kata guna Google AdWords ni susah? Susah kalau anda baru nak godek godek dan belajar sendiri. Tapi kalau anda berguru dengan mereka yang sudah pakar, segalanya akan jadi mudah. Yang paling best result AdWords ni kita boleh tengok dalam tempoh 5 minit je. Tak lama pun!

Ini Semua Adalah Video-Video Yang Anda Bakal Dapat..

Setiap video di asingkan mengikut topik-topik yang berlainan..
1. Apa itu AdWords?

Durasi: 2 minit 07 saat 

Ini cuma video pengenalan tentang AdWords & macam mana AdWords ini berfungsi untuk meningkatkan jualan anda menerusi website.

2. Jenis & Penerangan Iklan AdWords

Durasi: 9 minit 19 saat

Anda tak pernah tahu rupa iklan AdWords? Video ni akan terangkan jenis iklan AdWords yang anda boleh gunakan untuk tujuan sales, lead & juga awareness.

3. Cara Menaikkan Ranking AdWords (Formula)

Durasi: 10 minit 12 saat

Anda akan ketahui formula & juga tips tentang cara nak naikkan iklan AdWords anda supaya iklan anda dapat reach yang tinggi.

4. Keyword Terbaik Untuk AdWords

Durasi: 6 minit 01 saat

Ramai yang main buat iklan AdWords tapi taktahu apa keyword yang sesuai digunakan untuk bisnes mereka. Kalau anda nak tahu, kena tengok video ni sekarang!

5. Keyword Modifier AdWords

Durasi: 8 minit 53 saat

Tahu keyword je tak guna sebab mungkin anda tarik customer yang kurang targeted. Dengan keyword modifier ni anda boleh tarik customer yang memang dah berminat dengan produk & servis anda tau.

6. Cara Menulis Iklan Search Network

Durasi: 7 minit 59 saat

Video ini akan terangkan cara untuk anda tulis iklan Search Network dengan betul & tips untuk elak daripada iklan anda direject oleh Google sendiri.

7. Setup Akaun AdWords

Durasi: 12 minit 02 saat

Ini video simple je untuk orang yang masih tiada akaun AdWords. So settle video ni anda akan dapat akaun AdWords untuk anda jalankan iklan menerusi Google. 

8. Part 1: Setup Iklan Search Network

Durasi: 23 minit 07 saat

Video ini akan tunjukkan step by step macam mana cara untuk setup iklan search network. Ini memang step dari A sampai Z saya bagi.

9. Part 2 : Setup Iklan Search Network

Durasi: 7 minit 41 saat

Ini adalah sambungan video step by step buat iklan search network. Ini adalah Part di mana anda akan tulis ayat untuk iklan search network.

10. Cara Optimize Iklan Search Network

Durasi: 11 minit 45 saat

Dalam video ini saya akan tunjukkan cara untuk anda perbaiki & elokkan lagi iklan search network anda supaya iklan anda ini lebih targeted dan berkualiti.

11. Part 1 : Setup Iklan Display Network

Durasi: 19 minit 45 saat

Video ini akan mengajar anda cara untuk letakkan iklan anda di website-website yang banyak trafik seperti mudah.my, lowyat.net dan sebagainya. Sesuai untuk mereka yang nak buat iklan awareness.

12. Part 2 : Setup Iklan Display Network

Durasi: 20 minit 56 saat

Ini adalah sambungan dari Part 1 tentang cara nak setup iklan display network. Penerangan yang lebih detail tentang setup iklan display ni.

13. Cara Optimize Iklan Display Network

Durasi: 7 minit 01 saat

Macam mana kita nak elakkan iklan yang ditayang tu mendatangkan conversion rate yang tinggi? Obviously kenalah optimize dulu kalau taknak bazirkan duit anda.

14. Setup Remarketing Tag AdWords di Website

Durasi: 10 minit 08 saat

Pernah tak anda perasan ada iklan ni ikut je mana kita pergi? Biasanya yang buat kerja macam ni adalah Lazada. Nak buat benda sama? Kena tengok video ni lah.

15. Setup Conversion Tracking Code

Durasi: 8 minit 42 saat

Kalau anda nak tahu iklan AdWords anda ni bagus atau tak bagus, wajib pasang conversion tracking code dalam website untuk Google detect berapa banyak conversion yang berlaku dari iklan anda. 

16. Setup Iklan Video Dalam Youtube

Durasi: 16 minit 43 saat

Nak tahu cara mudah letak iklan video anda dalam Youtube? Tengok je video ni. Memang terang habis cara nak buat macam mana.

Haa..banyak tak video tu? Kalau anda betul-betul nak belajar cara gunakan Google AdWords memang disinilah jawapannya!

Fuhh letih nak convince orang...

Tapi adakah Gerilla AdWords Ini Untuk Anda?

Kalau anda bukan orang yang saya cari, sila abaikan sahaja website ini..

MEREKA YANG LAYAK

  • Mempunyai sekurang-kurangnya 1 website sendiri.
  • Rajin & sentiasa dahagakan ilmu pemasaran online.
  • Ingin meningkatkan angka jualan bisnes dengan Google AdWords sebanyak 200%.
  • Sanggup spend iklan sekurang-kurangnya RM5 sehari.

MEREKA YANG TAK LAYAK

  • Tidak mempunyai website langsung.
  • Rasa dah cukup bagus & power dalam Google AdWords.
  • Nak teruskan marketing secara offline.
  • Tak sanggup invest duit langsung untuk marketing melalui Google AdWords.

Tunggu Apa Lagi? Dapatkan Sekarang Dengan Pelaburan Serendah..

RM160 Sahaja!

PENTING: HARGA PANDUAN INI AKAN DINAIKKAN BILA BILA MASA SAHAJA.

Lihat Apa Kata Mereka Tentang Panduan Gerilla AdWords Ini...

Cikgu Hafis

Sifu Harith Soleh

Mustakim Deen

Abang Long Wazeen Azizan

Tuan Nik Sobur

Opss Tunggu Kejap! Saya ada bonus nak berikan dekat anda..

Saya tahu anda akan perlukan support dari saya sekiranya ada pertanyaan tentang Google AdWords ini. Jadi di bawah adalah bonus bonus yang akan membantu anda.. 

Akses ke Private Facebook Group

Untuk pembeli panduan Gerilla AdWords, anda akan diberi akses ke Private Facebook Group. Sekiranya anda mempunyai masalah dalam membuat iklan Google AdWords, anda boleh bertanya soalan di dalam Facebook Group Support ini.

+

Office Hours = Email Support

Saya tahu mungkin ramai yang mempunyai masalah "dalaman" bila nak buat iklan Google AdWords ini. Tapi jangan risau, saya akan support anda sehabis baik melalui emel. Support ini juga bermaksud jika anda mempunyai masalah seperti ads tidak approve dan sebagainya.

+

Free Lifetime Update!!

Part ni yang paling best. Anda cuma perlu laburkan sekali sahaja untuk akses seumur hidup dan anda akan dapat update video panduan Gerilla AdWords ini sampai bila bila! Of koz selagi saya masih hidup.

Jangan Ketinggalan. Dapatkan HARI INI!

FAQ

Ini adalah jawapan kepada soalan yang kerap di tanya:

Adakah video ini akan tunjukkan step by step cara untuk gunakan Google AdWords?

Video ini sesuai ke untuk newbie macam saya?

Boleh ke kalau saya nak beli menggunakan kredit kad?

Macam mana kalau saya nak mintak refund?

Video akan diberikan melalui apa?

Kenapa saya kena beli dengan Tuan dan bukannya orang lain?

Akan datang ada tak tuan buat seminar atau kelas berkenaan dengan Google AdWords ini?

Betul ke saya kena ada website untuk buat Google AdWords?