Anda masih belum ada website?

Jika Belum, Anda Telah Rugi Besar & Mungkin Ketinggalan  Dengan Pesaing Anda.. 

Ketahui teknik membina website dengan Wordpress & sekaligus meningkatkan trafik & jualan anda dengan sistem automatik sekarang juga!

Anda masih tak tahu fungsi Website & macam mana ia boleh bantu anda? Meh sini saya terangkan..

Website atau dikenali sebagai laman web (benda yang sama) boleh dikatakan tempat atau kedai anda yang akan beroperasi 24 jam & membantu memudahkan kerja anda dan pemasaran online anda akan menjadi lebih berkesan. Iye, saya serius! 

Di bawah adalah contoh bisnes yang menggunakan Website Wordpress..

https://www.myluggage.asia/

Myluggage Asia

alatjahitan.com

Kedai Alat Jahitan

http://www.fuzainy.com/

Fuzainy

sosaperfume.com

Sosa Perfume

Macam mana website ni boleh membantu anda untuk tingkatkan jualan anda?

Pernah dengar istilah online funnel?

Online funnel ni bahasa mudah dia laluan atau proses untuk meningkatkan conversion tentang sesuatu. Sebagai contoh untuk meningkatkan sales. Bukan sekadar sales, tapi apa apa sekali pun.

Proses ini cuma boleh dilakukan dengan baik sekiranya anda mempunyai website anda sendiri. 

"Perlu lagi ke saya ada website? Saya boleh je nak jual guna Fb atau IG. So buat apa nak ada website lagi?".

Banyak perkara yang anda perlu lakukan secara manual jika dengan fb atau ig. 

Contoh bila nak menjual. Anda terpaksa untuk reply setiap komen atau mesej sekiranya orang mahu buat pembelian dengan anda. Lepas orang dah bayar kena check dulu dalam akaun bank lagi untuk pastikan orang tu dah bayar. So leceh sangat. 

Kalau ada website ni lebih mudah. Anda tak perlu nak mengadap customer pun untuk buat orang membeli dengan anda. Macam yang saya cuba buat dekat anda ni la. Hehe

Maaf. Saya lupa nak Memperkenalkan Diri Saya..

Tentang Diri Saya


Saya dikenali sebagai Aulis Uwais atau ramai yang kenal saya sebagai Sifu Instagram sebenarnya. Saya merupakan seorang internet marketer Malaysia. Salah satu servis yang saya jalankan untuk client adalah servis membina website.

So dalam tempoh 1 tahun lebih menjalankan servis membina website ni, banyak perkara yang saya belajar. Sudah lebih 30 website yang saya dah buat untuk client. Nak kata dah pandai tu mustahil lah sebab banyak lagi yang saya rasa saya kena belajar.

Cuma kebanyakan usahawan di luar sana tiada bajet untuk membuat website, jadi saya disini cuma nak kongsikan video panduan tentang cara membina website dengan platfom Wordpress.


Anda dah berminat nak belajar buat Website? Tanpa saya membuang masa lagi.. saya memperkenalkan..

Video Panduan 
Gerilla Wordpress

WARNING: ANDA AKAN BERASA UNTUNG LEPAS DAPAT VIDEO INI!

Kenapa Anda Patut Mempunyai & Menggunakan Website sebagai kedai anda...

1.
PROMOTE BISNES ANDA DI GOOGLE

Zaman sekarang 90% penduduk Malaysia akan cari produk atau servis dengan menggunakan Google. Orang jarang survey dari kedai ke kedai yang lain lagi. Jadi sememangnya wajar kalau anda mempunyai website untuk memantapkan lagi jualan bisnes anda. Cer Google kalau tak percaya :D

2.
GUNAKAN INTEGRATED MARKETING

Sekarang kalau masih berharap dekat 1 platfom je memang anda akan ketinggalan. Dengan website, anda boleh praktikkan integrated marketing dengan mempunyai fb, ig, dan juga emel untuk satukan teknik pemasaran online anda. 

3.
KUMPUL DATABASE

Kos advertising di fb semakin mahal. Bukan di fb sahaja malah di tempat lain juga. Tidak kira offline atau online. Semuanya makin naik harga. Jadi anda wajib untuk kumpul database kerana database yang besar mampu mengembangkan bisnes anda dan juga meningkatkan jualan anda. Percayalah!

4.
GUNAKAN SISTEM AUTOMATIK

Anda dah penat layan customer? Dok whatsapp hari-hari sampai lenguh jari jemari tuh? Haha. Tak perlu nak rasa penat dah kalau dah ada website. Hampir semua benda boleh settle secara automatik jika anda mempunyai website. Bukan automatik je, malah lebih sistematik.

Ini Semua Adalah Video-Video Yang Anda Bakal Dapat..

Setiap video di asingkan mengikut topik-topik yang berlainan..
1. Pengenalan Website

Durasi: 4 minit 18 saat 

Ini cuma video pengenalan website & penerangan tentang bagaimana website ini boleh membantu anda.

2. Domain & Hosting

Durasi: 21 minit 14 saat

Domain & Hosting ni adalah 2 benda penting untuk setup website sendiri. Dalam ni saya ada rekemen hosting mana yang bagus dan jenis macam mana yang anda patut gunakan untuk web anda.

3. Cpanel Interface

Durasi: 12 minit 33 saat

Cpanel merupakan satu tempat untuk anda control server anda. Disitulah tempat untuk anda add domain baru, buat subdomain, dan lain2 berkenaan server.

4. Cara Setup Email Domain

Durasi: 16 minit 15 saat

Anda akan diajar cara setup domain aulis@yourdomain.com (contoh) step by step dan di integrate dengan akaun gmail anda. Baru nampak pro. 

5. Cara Install Wordpress

Durasi: 8 minit 02 saat

Untuk membina website, saya akan ajar setup website dengan menggunakan platfom wordpress.

6. Setting & Interface Wordpress

Durasi: 34 minit 11 saat

Sedikit perjalanan berkenaan dengan Interface & juga setting yang penting untuk anda tahu berkenaan dengan Wordpress.

7. Install Theme WP Dengan FTP

Durasi: 9 minit 54 saat

Ini video tentang cara install theme Wordpress premium dengan menggunakan Filezilla.

8. Cara Pilih WP Theme Template

Durasi: 8 minit 26 saat

Banyak theme yang bagus diluar sana yang dijual di themeforest.net tapi mana yang cukup bagus untuk anda gunakan?

List Of Topic Yang Akan Di Tambah....

  • check
    Cara Setup eCommerce Store
  • check
    Setup Payment Gateway Dengan Billplz
  • check
    Cara Optimize Gambar Untuk SEO
  • check
    Cara Penulisan artikel SEO Friendly
  • check
    Cara Daftar Web di Google
  • check
    Teknik Naikkan Ranking Web di Google
  • check
    Cara Lajukan Loading Speed Website Anda
  • check
    Keyword Research (Broad & Long Tail Keyword)

Kalau hire developer, boleh cecah RM2k-RM4k. Atau anda boleh belajar buat sendiri. Terpulang dekat anda..


Fuhh peluh dahi nak pujuk anda...

Tapi adakah Gerilla Wordpress Ini Untuk Anda?

Kalau anda bukan orang yang saya cari, sila abaikan sahaja website ini..

MEREKA YANG LAYAK

  • Mampu keluarkan modal lebih. (RM150-RM200)
  • Rajin & sentiasa dahagakan ilmu pemasaran online.
  • Ingin mempunyai website di ranking Google.
  • Mahu automasikan bisnes sendiri.

MEREKA YANG TAK LAYAK

  • Mahu gunakan fb & ig sahaja.
  • Rasa dah cukup bagus & power.
  • Nak teruskan marketing secara offline.
  • Tak sanggup invest duit dalam ilmu membina website & juga SEO.

Tunggu Apa Lagi? Dapatkan Sekarang Dengan Pelaburan Serendah..

RM120 Sahaja!

00
Hari
00
Jam
00
Minit
00
Saat

PENTING: HARGA PANDUAN INI AKAN DINAIKKAN BILA BILA MASA SAHAJA.

Opss Tunggu Kejap! Saya ada bonus nak berikan dekat anda..

Saya tahu anda akan perlukan support dari saya sekiranya ada pertanyaan tentang Gerilla Wordpress ini. Jadi di bawah adalah bonus bonus yang akan membantu anda.. 

Akses ke Private Facebook Group

Untuk pembeli panduan Gerilla Wordpress, anda akan diberi akses ke Private Facebook Group. Sekiranya anda mempunyai masalah dalam membina website, anda boleh bertanya soalan di dalam Facebook Group Support ini.

+

Office Hours = Email Support

Saya tahu mungkin ramai yang mempunyai masalah "dalaman" bila nak buat website ini. Tapi jangan risau, saya akan support anda sehabis baik melalui emel. Support ini juga bermaksud jika anda mempunyai masalah seperti ERROR dan sebagainya.

+

Free Lifetime Update!!

Part ni yang paling best. Anda cuma perlu laburkan sekali sahaja untuk akses seumur hidup dan anda akan dapat update video panduan Gerilla Wordpress ini sampai bila bila! Of koz selagi saya masih hidup.

Jangan Ketinggalan. Dapatkan HARI INI!

FAQ

Ini adalah jawapan kepada soalan yang kerap di tanya:

Adakah video ini akan tunjukkan step by step cara untuk gunakan Website?

Video ini sesuai ke untuk newbie macam saya?

Boleh ke kalau saya nak beli menggunakan kredit kad?

Macam mana kalau saya nak mintak refund?

Video akan diberikan melalui apa?

Kenapa saya kena beli dengan Tuan dan bukannya orang lain?

Akan datang ada tak tuan buat seminar atau kelas berkenaan dengan cara buat website ini?

Ada bayaran lebih ke lepas saya beli panduan ni?