Anda Berniaga Di Instagram Tapi Masih Belum Tahu Strategi Menjual Di Instagram?

Dah lama dah berniaga tapi hasil macam takde. Mungkin anda cuma terlampau advance dan tidak tahu basic menjual di Instagram.

Dah pernah pergi kelas Instagram sebelum ni tapi semua sama je?

Jadi bagi je saya 10 minit untuk saya terangkan tentang Kelas Instagram For Noobies ni. Boleh?

Kelas: Instagram For Noobies

  • Text
  • Example
  • Example
  • Example

Untuk anda yang masih belum pernah menggunakan Instagram, saya tak suggest anda datang.

Kalau degil jugak nak datang, anda sememangnya wajib untuk study sendiri dulu tentang Instagram supaya nanti masa kelas tak terkapai-kapai.

Sebab kelas ni akan terus cerita direct tentang cara pemasaran di Instagram.

Takde nak terangkan benda-benda yang simple sangat tu seperti cara post gambar, dan sebagainya.

Apa Yang Anda Akan Pelajari

Text

Dalam kelas ini, anda akan pelajari:


  1. Penggunaan Username Dalam Instagram
  2. Algorithm Follow & Unfollow
  3. SEO Instagram
  4. Jenis Post Gambar Instagram (branding)
  5. Rule of Third
  6. Fungsi Hashtag & Kegunaannya
  7. Teknik Cross Promote
  8. Viral Contest Dalam Instagram
  9. Hot Paid Review
  10. Tips Instagram Ads
  11. Funnel Marketing Untuk Instagram

Disclamer: Ini bukan kelas buat duit dalam masa sehari. Anda mungkin akan buat duit selepas 30 hari masa berkerja.

Kalau anda inginkan topik tentang cara buat Instagram Ads anda boleh terus klik button yang saya bagi ni. Siap ada video. Free je. 

Cara Buat Instagram Ads


Okay. Kelas ni tak murah dan tak mahal. RM50 je untuk seorang. Tapi kalau daftar lebih daripada 3 orang, harga akan jadi RM30 untuk seorang.

Dan kalau anda tak puas hati dengan kelas ni, anda boleh minta semula duit yang anda laburkan. 

Mudah cerita zero risk! 100% refund balik kalau anda tak puas hati dengan kelas ni. Saya serius.

Tarikh & Lokasi Kelas

Tarikh: 24 Februari 2018 | Hari Sabtu

Tempat: Laman Khaira, Putrajaya. Belakang Alamanda Putrajaya. (Sila Waze atau Google Maps)

Masa: 2.00petang6.00petang.

Anda diminta untuk hadir lebih awal sebelum kelas bermula.

Berminat? Sila Klik Button Di Bawah Untuk Daftar!

Jangan tunggu-tunggu untuk daftar sebab seat terhad untuk 30 orang je. Tak boleh sumbat banyak pun.

Sila bawa nota sendiri dan telefon pintar anda. Laptop tidak perlu bawa. Harap maklum.

Daftar Disini Sekarang!