Anda Berniaga Di Instagram Tapi Masih Belum Tahu Strategi Menjual Di Instagram?

Dah lama dah berniaga tapi hasil macam takde. Mungkin anda cuma terlampau advance dan tidak tahu basic menjual di Instagram.

Dah pernah pergi kelas Instagram sebelum ni tapi semua sama je?

Jadi bagi je saya 10 minit untuk saya terangkan tentang Kelas Instagram For Noobies ni. Boleh?

Kelas: Instagram For Noobies

  • Text
  • Example
  • Example
  • Example

Untuk anda yang masih belum pernah menggunakan Instagram, saya tak suggest anda datang.

Kalau degil jugak nak datang, anda sememangnya wajib untuk study sendiri dulu tentang Instagram supaya nanti masa kelas tak terkapai-kapai.

Sebab kelas ni akan terus cerita direct tentang cara pemasaran di Instagram.

Takde nak terangkan benda-benda yang simple sangat tu seperti cara post gambar, dan sebagainya.

Apa Yang Anda Akan Pelajari

Text

Dalam kelas ini, anda akan pelajari:


  1. Penggunaan Username Dalam Instagram
  2. Algorithm Follow & Unfollow
  3. SEO Instagram
  4. Jenis Post Gambar Instagram (branding)
  5. Rule of Third
  6. Fungsi Hashtag & Kegunaannya
  7. Teknik Cross Promote
  8. Viral Contest Dalam Instagram
  9. Hot Paid Review
  10. Run Iklan Instagram Ads
  11. Tips Instagram Ads
  12. Funnel Marketing Untuk Instagram

Disclamer: Ini bukan kelas buat duit dalam masa sehari. Anda mungkin akan buat duit selepas 30 hari masa berkerja.


Okay. Kelas ni tak murah dan tak mahal. RM150 je untuk seorang

Dan kalau anda tak puas hati dengan kelas ni, anda boleh minta semula duit yang anda laburkan. 

Mudah cerita zero risk! 100% refund balik kalau anda tak puas hati dengan kelas ni. Saya serius.


Tarikh & Lokasi Kelas

Tarikh: 4 Ogos 2019 | Hari Ahad

Tempat: Meetcyberjob Training Centre, Kajang, Selangor. (Sila Waze atau Google Maps)

Masa: 8.00 pagi – 1.00 petang.

Sarapan: Akan dihidangkan selepas tamat kelas.

Anda diminta untuk hadir lebih awal sebelum kelas bermula.


Berminat? Sila Klik Button Di Bawah Untuk Daftar!

Jangan tunggu-tunggu untuk daftar sebab seat terhad untuk 20 orang je. Tak boleh sumbat banyak pun.

Sila bawa nota sendiri, laptop dan handphone anda. Harap maklum.

SOLD OUT!