Jenis & Cara Pemilihan Web Hosting Di Malaysia

aulisuwaisWebsiteLeave a Comment

Kebanyakan web developer (pembuat website) ada masalah tentang pemilihan hosting provider yang bagus di Malaysia ini.

Kebiasaannya mereka yang baru nak bermula buat website ni selalu nak yang murah. Dan kalau boleh nak unlimited penggunaan website tu.

Bukannya tak bagus, tapi untuk permulaan anda tidak seharusnya memilih hosting yang seperti itu atas sebab sebab tertentu.

Sebelum anda membeli, anda perlu pilih dulu pakej hosting yang bersesuaian dengan bisnes anda.

Jenis Web Hosting

……………………………………………………………………………………….

 

Maaf. Masih belum ada idea nak tulis macam mana. hehe.

 

Hosting mana yang bagus?

Banyak yang bagus. Tapi setelah guna banyak web hosting, saya hanya pilih 1 ni je untuk hosting saya. Klik je button ni kalau nak tahu.

 

About the Author

aulisuwais

Aulis merupakan seorang usahawan internet bermula pada pertengahan tahun 2014. Mahir dalam bidang pemasaran melalui Instagram dan Google AdWords. Kini giat membantu usahawan lain dan mula berkongsi ilmu dan pengalaman melalui laman web sendiri.