Dapatkan maklumat berkenaan dengan Insentif Kerajaan, Digitalization & juga Strategi Online Sales yang anda boleh ambil untuk anda tahun 2019!

Lokasi Iftar PUIM 2019

Tempat: Le Meridien Hotel, Putrajaya

Tarikh: 18 Mei 2019

Masa: 12.30 Petang - 9.00 Malam

Mastermind Iftar PUIM Ke - 7

Ini adalah program networking berbuka puasa yang ke -7 berturut-turut dan telah membantu beratus usahawan yang hadir. Tempat berhimpun usahawan internet secara santai. Anda akan bertemu sifu-sifu bisnes di sini. Jumpa mereka, tegur mereka. Mereka datang untuk meraikan anda.


Sekiranya anda adalah Usahawan, anda wajib untuk hadir ke Program Iftar 2019 ini!Bukan hanya berbuka puasa tapi pihak PUIM nak anda dapat maksimum input daripada program ini. Ini adalah Program Iftar yang ke - 7 PUIM anjurkan dan setiap penganjuran mempunyai tema yang berbeza.


Tahun ini kita bawakan pihak Malaysia Productivity Corporation (MPC) yang berikan input khusus berkaitan dengan insentif kerajaan untuk Usahawan. Mengikut data terkini, dimaklumkan banyak lagi insentif kerajaan yang tidak diambil oleh Usahawan. Mungkin Usahawan sendiri tidak tahu atau mungkin "sukar" untuk dapatkannya.


Jadi sesi Iftar kali ini, salah satu agenda adalah kita nak tahu maklumat-matlumat berkaitan insentif kerajaan yang ada dan bagaimana Usahawan boleh ambil manfaat dari insentif ini. Jadi anda hadir kali ini boleh pulang dengan senyuman sebab dah tahu apa lubuk-lubuk insentif kerajaan yang boleh bantu bisnes berkembang dan terbang lebih tinggi!


Dalam sesi ini juga akan ada perkongsian berkaitan DIGITALIZATION. Bagaimana anda ke arah mendigitalkan bisnes anda. Tak hanya proses jualan tapi mencukupi pengurusan dan promosi jualan. Hampir kesemuanya boleh di Digitalkan. Kita akan dapat perkongsian ini nanti.


Sesi paling hebat nanti adalah sesi Networking dan Closed Sharing bersama sahabat-sahabat usahawan. Jangan tak tahu, sesi begini setiap tahun dihadiri oleh ramai "sifu-sifu" bisnes yang boleh bantu anda selesaikan masalah bisnes anda. Kenalpasti siapa anda nak jumpa dan minta INPUT daripada mreka. Kita namakan sesi ini lebih kepada MASTERMIND.


Antara Yang Akan Bersama Anda Nanti!

Anda mungkin nak jumpa mereka tapi tak berkesempatan kerana jadual mereka yang sangat terhad! Jangan risau, majoriti mereka akan hadir ke Program Iftar PUIM kali ini Insya Allah. Ini adalah senarai mereka yang akan hadir nanti:


Ammar Zahar

Jootawan

Hasbul Aqill

Majalah Niaga

Uncle Tiger

Social Hack

Aqif Azizan

Write To Wealth

Suffian Salahuddin

Unknown

Bukhari Ramli

BRC

Emerilda Sani

Hijab Traveler

Umar Taib

Umarvellous

Ismail Arsad

Bantu Mula

Fahdi Ghazali

Funnel Evo

Khairi Ariff

Like Method

Raja Kamil

XXX

Gero Azrul

Presiden PUIM

Zainal Rashid

Guzeer

Wanie Idayu

Deluxe Duchess

Muaz Hadi

InfoKerjaya

Kamarul Bahareen

Essen Herbs

Izwan Wahab

Unknown

Faisal Badry

Unknown

Aziz MK

Gym Fbads

Halim Clearherbs

ClearHerbs

Azaharee Wahid

AUM

Aulis Uwais

Paling Hensem

Azian Usman

Paling Comel

Sesi MASTERMIND ini sahaja bernilai tinggi. Anda boleh semak masa 1 jam untuk anda bersama dengan Ikon-Ikon Internet Marketer ini tak kurang dari RM300.


Jadi ini peluang yang 'Rare' yang amat bernilai jika anda lepaskan..


Berikut adalah tentatif untuk Aturcara Majlis Iftar 2019.

Kenapa Anda Kena Hadir?

Jika anda Usahawan sebenar, antara tempat yang anda kena join adalah tempat berkumpulnya Usahawan yang 'sekepala' dengan anda. Sukar nak cari program-program Networking yang melibatkan majoriti Usahawan Online.


Kelebihan Hadir Ke Program Ini

  • Bernetworking dengan rakan Usahawan lain pelbagai bidang.
  • Tahu tentang perkembangan terkini dengan platform Online.
  • Dapatkan pengalaman daripada Mentor Bisnes anda.
  • Tingkatkan ilmu pengetahuan anda dengan PUIM.
  • Tahu tentang Insentif Kerajaan untuk bantu bisnes anda.
  • Dapat makan Kambing Golek (Mungkin..).


Jom ambil peluang hebat ini untuk bersama dengan rakan-rakan Usahawan

04
Days
20
Hours
51
Minutes
06
Seconds

Lokasi Iftar PUIM 2019

Tempat: Le Meridien Hotel, Putrajaya

Tarikh: 18 Mei 2019

Masa: 12.30 Petang - 9.00 Malam

Hakcipta Terpelihara © 2019 Persatuan Usahawan Internet Malaysia.