Pergi Lebih Jauh Dengan Teknik & Strategi Gerilla Marketing 2020

Dengan panduan lebih praktikal, lebih terperinci ini saya yakin ia mampu bawa bisnes anda ke tahap yang lebih tinggi dari yang biasa!

Kenapa kena belajar online marketing?

Bila cakap tentang online marketing, most people akan nak 1 objektif sahaja. Iaitu buat duit. Buat duit di online ni boleh dengan bermacam macam cara. Boleh buat Affiliate, vlog di YouTube, artikel di website, buat servis ataupun menjual produk sendiri atau melalui dropship.


Banyak cara. Tapi kesemuanya ini memerlukan kemahiran teknikal online marketing. Even ejen hartanah mahupun ejen insurans memerlukan kemahiran ini sekarang. Sebab zaman tahun 2020 ni kita dah lebihkan internet daripada media seperti surat khabar atau televisyen. 


Ramai sekarang dah guna Google untuk mencari informasi & mereka gunakan platfom sosial media seperti Facebook, YouTube, WhatsApp, Instagram, Twitter, & sebagainya.


Berikut adalah data dari Our World In Data bagi pengguna sosial media:

Jadi, tak masuk akal bukan kalau kita tak menggunakan platfom-platfom ni untuk tujuan marketing.


Bayangkan kalau anda dapat FULLY UTILIZED teknikal pemasaran online untuk dapatkan lebih banyak prospek & juga pelanggan untuk servis / produk yang anda jual.


Zaman sekarang ni tak susah nak buat duit dengan adanya platfom-platfom macam ni. Kalau pandai guna, pandai maximize potential platfom internet ni, tak susah untuk anda buat duit.


Ini adalah screenshot jumlah saya spend & berapa ramai orang lihat servis / produk yang saya promote.  

Lebih 15 Juta Impression yang saya dapat!

Siapa saya?

Hai,


Saya Aulis Uwais

Co-Founder Thinkads.co & seorang husband. Saya buat teknikal online marketing ni dah lebih daripada 5 tahun. Dah banyak client yang saya handle dari pelbagai industri. Kali ni saya share kepada anda pengetahuan saya dalam online marketing & tunjukkan dekat anda cara bagaimana anda boleh buat seperti saya.

Saya ni bukan sifu atau mahaguru dalam industri online marketing mcm Neil Patel, Seth Godin, Peng Joon, Patrick Chan ataupun Russel Branson. Saya ni biasa-biasa je. Cuma banyak marketing gurus dekat luar sana agak fokus dengan strategi pemasaran.


Tapi saya lebih kepada teknikal tentang online marketing ni. 

TAHU BUAT VS TAK TAHU NAK BUAT MACAM MANA

Banyak student saya sebelum ni ada banyak idea yang mereka nak buat untuk strategi pemasaran bisnes mereka. Tapi tak tahu macam mana nak implementkan idea tersebut sebab tak reti nak guna tools yang ada macam Facebook Ads, Google Ads, SEO, dan lain-lain.

Sebab tulah saya buat Video Panduan G-Series ni.

Core: Panduan G-Series

Panduan ini dibuat adalah untuk membantu usahawan mengendalikan pemasaran online mereka & memahami konsep teknikal iklan di platfom internet.

G-Series Google Ads

G-Series Google Ads adalah panduan pengiklanan Google  step by step untuk meletakkan list website anda di dalam Ranking Google Page. 

Google Ads = 13 Video

Anda akan belajar cara untuk:

  • Memahami bagaimana Google Ads berfungsi
  • Belajar cara untuk mencari keyword untuk bisnes anda
  • Belajar cara retargeting iklan kepada prospek anda
  • Belajar optimize iklan dengan Keyword Modifier
  • Setup iklan Search, Display dan Video di Youtube

G-Series Facebook

G-Series Facebook adalah panduan pemasaran Facebook step by step yang menggabungkan teknik pemasaran menggunakan Facebook profile dan Facebook Ads.

Facebook = 15 Video

Anda akan belajar cara untuk:

  • Memahami Algorithm Facebook yang terkini
  • Faham tentang cara meningkatkan jualan anda di Facebook
  • Cara penggunaan Facebook Page
  • Setting dan cara penggunaan Facebook Ads
  • Setting advance untuk Facebook Ads

G-Series Instagram

G-Series Instagram adalah panduan Instagram step by step untuk anda mempromosikan Instagram profile anda dengan teknik yang terkini.

Instagram = 12 Video

Anda akan belajar cara untuk:

  • Memahami penggunaan Instagram sepenuhnya
  • Faham tentang cara meningkatkan jualan anda di Instagram
  • Cara pengambilan gambar & jenis posting
  • Setting dan cara penggunaan Instagram For Advertising

Video Online 24/7

Anda boleh tengok & ulang beberapa banyak yang anda nak sampai anda puas hati. Takde expired!

Tutorial Step By Step

Setiap benda yang di ajar dalam panduan ini anda boleh lihat 1 per 1 langkah yang dibuat!

Lebih Lengkap

Panduan ini merangkumi segala step yang penting untuk anda mula dapatkan customer yang berkualiti!

Ini adalah teknikal online marketing

Panduan ini lebih kepada praktikal & teknikal online marketing. Of course ada jugak topik strategi yang saya akan selit. Cuma bila anda tahu & paham tentang teknikal ini, anda boleh dapatkan idea lebih tentang strategi pemasaran yang anda ingin gunakan.


Berikut adalah contoh kempen yang berjaya: (ye saya buat..)

Well tak semua indah sebenarnya.


Ada juga kempen yang saya buat tak berjaya & ada yang berjaya. Ada juga yang terlebih perform dari apa yang saya expect. Semua ni bergantung dengan strategi yang digunakan.


Anda kena faham bila buat iklan di platfom online ni. Semuanya kena test. Dari segi copywriting, gambar yang digunakan, CTA (Call to action) yang digunakan semuanya memainkan peranan. 

So berapa harga panduan ni?

Promo Limited Time*

Single

Anda boleh memilih 1 daripada 3 panduan G-Series

✔  Facebook Group Support

✔ Bonus Funnel Marketing

RM127

RM67

1 Panduan G-Series

Duplex

Anda dapat kesemua 3 panduan G-Series yang ada

✔  Facebook Group Support

✔  Bonus Funnel Marketing

RM257

RM127

Kesemua Panduan G-Series

money back

100%

60 HARI guarantee

100% Money Back Guarantee untuk 60-Hari

Belilah dengan yakin. Sebab anda takkan rugi!

Sekiranya, dengan apa sekalipun alasan anda, anda rasa tak suka atau anda tak dapat apa-apa manfaat daripada panduan ini, saya akan bagi FULL REFUND dekat anda dalam tempoh 60 Hari selepas anda membeli panduan ini. Cuma terus emailkan kepada [email protected]

Apa kata mereka?

"Kejap..kalau belajar ni memang senang buat duit ke?"

Macam saya cakap, panduan ni lebih kepada praktikal & teknikal. Memang saya ada ajar cara nak tingkatkan sale dalam panduan ni cuma anda akan banyak berfikir lepas habis belajar.


Sebab saya hanya mengajar. Anda KENA BUAT lepas dah belajar. Dah belajar tapi tak guna apa yang di ajar memang tak ke mana. Duit bukan turun dari langit pun.


Kalau dah buat, boleh je dapat sales macam dekat bawah ni.

Jangan termakan dengan gula-gula dekat gambar atas ni. Benda ni jadi lepas test beberapa iklan untuk tempoh 3 bulan. Bulan seterusnya mungkin naik mungkin menurun.


Kalau buat bisnes sales asyik naik je pelik sebenarnya. Unless anda ni big company macam Shopee atau Lazada. Huhu.  Apa pun saya yakin setiap orang yang buat bisnes pernah lalui UP AND DOWN ni. 


So anda wajib belajar benda-benda teknikal ni supaya bila sales tenga menurun boleh cepat-cepat bangkit & counter semula kelemahan yang ada dalam perancangan marketing bisnes anda.

Anda nak belajar? Anda ambil peluang ini!

Panduan ini mungkin ada sampai bila-bila. Cuma anda decide nak belajar sekarang ataupun kemudian. Anda pilih.

Faq

Panduan ni sesuai ke untuk beginner macam saya?

Panduan ini dibuat untuk membantu newbie ataupun mereka yang mempunyai masalah "tak reti" nak buat. Jadi ianya sesuai untuk mereka yang baru ingin memulakan pembelajaran dalam online marketing.

PANDUAN G-SERIES NI EBOOK ATAU VIDEO?

Kesemua panduan G-Series adalah video. Tidak ada dalam versi audio mahupun ebook.

Ada support tak lepas saya beli panduan ni?

Ya ada. Selepas anda membeli panduan ini, akan terdapat link untuk anda masuk ke Facebook Group Support yang saya sediakan. Anda boleh tanya saya soalan di sana. Untuk respon yang pantas, saya galakkan untuk tag saya di post anda supaya saya tak terlepas pandang soalan yang anda berikan di dalam group tersebut.

Ada ajar benda advanced tak dalam panduan g-series?

Tiada istilah basic ataupun advanced yang saya berikan. Tutorial yang saya tunjuk adalah berdasarkan pengalaman saya & pilihan saya dalam mengendalikan Funnel Online Marketing. Jadi kalau teknik tu saya tak pernah guna ataupun tak berkenan guna, saya tak masukkan dalam video ini.

Selain ajar teknikal stuff, ada ajar bab strategi tak?

Saya buat Panduan G-Series ini secara menyeluruh. Ada part teknikal & part strategi yang saya ajarkan dalam panduan ini.

adakah video ini akan di update dari semasa ke semasa?

Facebook & Google sentiasa update teknologi mereka dengan cepat. Ada potensi saya sendiri tak sempat nak update ikut perkembangan semasa. Tapi sekiranya panduan ini tidak boleh digunakan lagi, saya akan tutup jualan panduan tersebut serta merta. Jadi anda tidak akan rugi.

Kalau saya ada soalan, boleh saya whatsapp tuan?

Buat masa ini saya tidak menerima apa-apa soalan dengan WhatsApp. Sekiranya anda mempunyai soalan tentang sesetengah topik, anda boleh terus tanyakan soalan anda di Facebook Group Support yang saya sediakan. Anda juga boleh terus tujukan soalan anda di email [email protected] 

akan datang ada video tambahan tak?

Mungkin akan ada tambahan topik yang saya akan update. Dan saya akan update jika teknik yang saya gunakan betul betul berkesan & mampu membantu anda meningkatkan lagi jualan bisnes anda.

Disclamer:

This site and the products and services offered on this site is in no way sponsored, affiliated, endorsed or administered by, or associated with, Facebook.  Nor have they been reviewed tested or certified by Facebook.Facebook is a registered trademark of Facebook, Inc.

From our website, you can visit other websites by following hyperlinks to such external sites. While we strive to provide only quality links to useful and ethical websites, we have no control over the content and nature of these sites. These links to other websites do not imply a recommendation for all the content found on these sites. Site owners and content may change without notice and may occur before we have the opportunity to remove a link which may have gone 'bad'.

Please be also aware that when you leave our website, other sites may have different privacy policies and terms which are beyond our control. Please be sure to check the Privacy Policies of these sites as well as their "Terms of Service" before engaging in any business or uploading any information.

Hakcipta Terpelihara © 2020. Aulis Uwais.

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...