Daftar Affiliate

Adakah anda teringin untuk dapatkan komisen sekurang-kurangnya 3 ANGKA setiap hari?

Jika ya, anda sekarang berada di tempat yang betul!

Opps! Tapi saya nak bagitau dekat anda bahawa ini bukan MLM atau Skim Cepat Kaya. Anda kena buat kerja untuk dapatkan duit. So takde istilah duduk relax dapat duit.

Cuma kerjanya tidaklah terlampau banyak dan susah sangat pun.

Apa yang anda perlu promote adalah link jualan produk saya sahaja. Ya! Promote link sahaja.

Ini adalah contoh senarai ejen affiliate yang pernah promote link jualan produk saya.

[image type=”thumbnail” src=”” alt=”Text”]

Disini juga adalah tempat untuk anda buat duit sambilan (duit tepi) tanpa anda susah payah langsung.

Ini bermaksud buat duit tepi ni takkan kacau kerja anda yang sedia ada sekarang. Tak kesah la anda kerja kerajaan ke, kerja swasta ke atau apa sekali pun.

Jangan risau. Daftar percuma je. Risiko 0%. 

Anda berminat? Kalau berminat, anda boleh [highlight]daftar menjadi affiliate[/highlight] di butang bawah ni.

[button type=”real” shape=”square” size=”regular” href=”https://www.aulisuwais.com/daftar-mafia-affiliate/” title=”Example”][icon type=”ticket”]Daftar Affiliate Disini[/button]

 

Sekiranya anda [highlight]sudah mendaftar,[/highlight] anda boleh login akaun affiliate anda di butang bawah ni.

[button type=”real” shape=”square” size=”regular” href=”https://www.aulisuwais.com/login-affiliate/” title=”Example”][icon type=”ticket”]Login Affiliate Disini[/button]

 

Untuk info-info berkenaan dengan update dari segi produk dan bahan-bahan pemasaran, anda boleh join fb group Mafia Affiliate Aulis Uwais.

[image type=”thumbnail” src=”” alt=”Text”]

[button type=”real” shape=”square” size=”regular” href=”https://www.facebook.com/groups/855254167927228/” title=”Example”][icon type=”ticket”]Klik Sini Join Fb Group Affiliate[/button]

 

Terima kasih. Kita akan banyak berborak dalam Fb Group Mafia Affiliate Aulis Uwais tu nanti. 

Jumpa anda disana 😀