Strategi Pemasaran Di Facebook Yang Proven

aulisuwaisFacebook, Tips Pemasaran OnlineLeave a Comment

Facebook memang terkenal dengan conversion rate yang tinggi. Tapi sudahkah anda gunakan strategi pemasaran di Facebook yang saya nak bagitau ni? Terlampau banyak tools dan teknik yang anda boleh gunakan untuk meningkatkan jualan anda di Facebook. Jadi anda boleh teruskan membaca kalau anda nak tahu. Strategi Pemasaran Di Facebook Facebook adalah sosial media yang paling ramai pengguna di dunia ni … Read More

4 Cara Pemasaran Online Yang Wajib Anda Gunakan

aulisuwaisTips Pemasaran Online3 Comments

Ramai usahawan yang ingin memulakan perniagaan internet ni masih tak tahu tentang cara pemasaran online yang sebenar. Kebanyakannya masih lagi langgar dinding. Serius. Dah lama saya mengajar orang tentang pemasaran online ni tapi diorang ni masih tak buat 4 cara pemasaran online yang saya nak terangkan dekat bawah ni. Apa Teknik Pemasaran Online Yang Wajib Tu? Ini bukannya teknik gila … Read More

Cara Gunakan Sosial Media Untuk Meningkatkan Jualan Anda

aulisuwaisTips Pemasaran Online2 Comments

Macam mana nak gunakan sosial media untuk meningkatkan jualan anda? Saya pasti anda memang dah tahu guna cara sosial media ni tapi betul ke cara yang anda gunakan selama ni? Kebanyakan sosial media sekarang ni sudah asingkan pengguna untuk yang hanya mahu bersosial dengan yang mahu berbisnes. Sebagai contoh Facebook. So macam biasa, saya akan explain sikit cara untuk anda … Read More