Tips Mudah Belajar Cara Buat Bisnes Online

aulisuwaisReview Produk Digital, Tips Pemasaran OnlineLeave a Comment

Nak bina bisnes online sekarang ni mudah je. Semuanya ada di hujung jari anda. Fuhh. Perbezaan antara dulu (tahun 2010 ke bawah) dan sekarang memang beza sangat. Kalau dulu istilah internet ni pun tak wujud. Tapi bukan untuk zaman sekarang. Banyak platfom yang anda boleh gunakan seperti WhatsApp, Facebook, Instagram, Google, Twitter, LinkedIn dan macam-macam lagi untuk anda mempromosikan produk … Read More

Formula Proven Untuk Bina 7 Angka Dengan Sistem Ejen

aulisuwaisReview Produk Digital, Tips Pemasaran Online3 Comments

Okay, sebelum saya cerita tentang formula proven untuk bina 7 angka dengan sistem ejen (reseller), saya nak anda paham tentang sesuatu benda ni dulu. Nak buat bisnes ni bukan senang. Mungkin anda pernah tengok Founder-founder produk tu kaya raya dekat luar sana kan? Kebanyakan mereka memang menggunakan sistem ejen. Tapi kejayaan diorang tu bukan timbul dalam 1 malam. Banyak perkara … Read More

Step Membina Content Artikel Untuk Website Anda

aulisuwaisReview Produk Digital, Tips Pemasaran Online, Website3 Comments

Antara benda yang paling pening bila nak buat artikel ni sebenarnya adalah idea. Ya idea. Memang susah kalau nak buat atau bina konten artikel yang agak power dengan mudah. Macam saya tulis sekarang ni lah. Tak senang nak memikirkan bila nak menaip. Biasanya bila saya buat artikel, saya akan ambil masa lebih kurang dalam 3-4 jam untuk sediakan bahan, kumpul … Read More