September 23, 2020

Untuk kaki Facebook Ads, ini mungkin part paling menarik yang anda nantikan. Facebook Text Rule dah takde bossku. Kalau dulu Facebook bagi rule dimana dalam iklan gambar, anda tak boleh nak letak text yang banyak.

Read More

July 20, 2020

Teringin nak buat website dropship tapi taktau macam mana nak mula? Untuk artikel kali ni saya nak cover tentang AliDropship vs Sendsana. So AliDropship & Sendsana ni sebenarnya merupakan tool mudah untuk import produk.

Read More

January 19, 2020

Apa sebenarnya beza antara Facebook Ads dan juga Google Ads? Dua ni ada persamaan yang sama iaitu kena bayar. Tapi mana satu platfom yang lebih baik? Okay apa yang saya nak tulis ni adalah pengalaman saya sendiri

Read More

January 17, 2020

Google Ads atau nama lamanya Google AdWords adalah merupakan pengiklanan berbayar di platfom jajahan Google seperti YouTube, Google Search Page, dan lain lain lagi.

Read More

February 13, 2019

Ramai orang nak buat duit dari online tapi masih tak reti. Seminar dah pergi banyak. Webinar dah tengok banyak. Tapi masih tak buat duit dengan banyak. Nasihat saya… Buat apa yang anda ada dulu di tangan.

Read More