May 16, 2019

Produk dah gempak. Marketing dah power. Harga dah murah. Tapi kenapa takde orang nak beli produk atau guna servis anda? Ramai bisnes owner dekat luar sana tu rasa servis / produk die lah yang terbaik dekat dunia.

Read More

February 18, 2019

Baru-baru ni saya ada terima emel pasal sorang mamat ni cerita masalah dia tentang cara nak lajukan sales di Facebook. Saya mengaku yang sekarang ni memang susah sikit nak menjual sebab competitor yang ramai dan macam-macam masalah lain lagi.

Read More

February 13, 2019

Ramai orang nak buat duit dari online tapi masih tak reti. Seminar dah pergi banyak. Webinar dah tengok banyak. Tapi masih tak buat duit dengan banyak. Nasihat saya… Buat apa yang anda ada dulu di tangan.

Read More

October 3, 2018

Okay, sebelum saya cerita tentang formula proven untuk bina 7 angka dengan sistem ejen (reseller), saya nak anda paham tentang sesuatu benda ni dulu. Nak buat bisnes ni bukan senang. Mungkin anda pernah tengok Founder-founder produk tu kaya raya dekat luar sana kan?

Read More

September 28, 2018

Antara benda yang paling pening bila nak buat artikel ni sebenarnya adalah idea. Ya idea. Memang susah kalau nak buat atau bina konten artikel yang agak power dengan mudah. Macam saya tulis sekarang ni lah.

Read More