December 4, 2020

Okay, sebelum saya cerita tentang formula proven untuk bina 7 angka dengan sistem ejen (reseller), saya nak anda paham tentang sesuatu benda ni dulu. Nak buat bisnes ni bukan senang. Mungkin anda pernah tengok Founder-founder produk tu kaya raya dekat luar sana kan?

Read More

December 4, 2020

Baru-baru ni saya ada terima emel pasal sorang mamat ni cerita masalah dia tentang cara nak lajukan sales di Facebook. Saya mengaku yang sekarang ni memang susah sikit nak menjual sebab competitor yang ramai dan macam-macam masalah lain lagi.

Read More

December 4, 2020

Produk dah gempak. Marketing dah power. Harga dah murah. Tapi kenapa takde orang nak beli produk atau guna servis anda? Ramai bisnes owner dekat luar sana tu rasa servis / produk die lah yang terbaik dekat dunia.

Read More

December 3, 2020

Nak bina bisnes online sekarang ni mudah je. Semuanya ada di hujung jari anda. Fuhh. Perbezaan antara dulu (tahun 2010 ke bawah) dan sekarang memang beza sangat. Kalau dulu istilah internet ni pun tak wujud.

Read More

November 18, 2020

Saya rasa semua orang nak tahu cara buat duit dengan dropship. Lebih-lebih lagi kalau anda dapat jual produk tu dalam USD. Untung banyak ok. Bukan sikit-sikit. Tak main sikit-sikit ni. Nak banyak buat duit kenalah dapatkan untung yang tinggi. Jadi dalam artikel ini, saya akan terangkan cara untuk anda buat duit dengan dropship. Apa Itu

Read More