Formula Proven Untuk Bina 7 Angka Dengan Sistem Ejen

aulisuwaisReview Produk Digital, Tips Pemasaran OnlineLeave a Comment

Okay, sebelum saya cerita tentang formula proven untuk bina 7 angka dengan sistem ejen (reseller), saya nak anda paham tentang sesuatu benda ni dulu. Nak buat bisnes ni bukan senang. Mungkin anda pernah tengok Founder-founder produk tu kaya raya dekat luar sana kan? Kebanyakan mereka memang menggunakan sistem ejen. Tapi kejayaan diorang tu bukan timbul dalam 1 malam. Banyak perkara … Read More

Step Membina Content Artikel Untuk Website Anda

aulisuwaisReview Produk Digital, Tips Pemasaran Online, Website1 Comment

Antara benda yang paling pening bila nak buat artikel ni sebenarnya adalah idea. Ya idea. Memang susah kalau nak buat atau bina konten artikel yang agak power dengan mudah. Macam saya tulis sekarang ni lah. Tak senang nak memikirkan bila nak menaip. Biasanya bila saya buat artikel, saya akan ambil masa lebih kurang dalam 3-4 jam untuk sediakan bahan, kumpul … Read More